Fria Ligan presenterar Heart of Darkness till Alien RPG

Igår presenterade Fria Ligan Förlag och 20th Century Studios Heart of Darkness, ett kommande ny cinematiskt scenario till det prisbelönta rollspelet ALIEN.

ALIEN: Heart of Darkness är ett fristående äventyr, men kan också användas som slutäventyr till kampanjen Draconis Strain Saga, som började med scenariot Chariot of the Gods och fortsatte med Destroyer of Worlds, alla skrivna av Andrew E.C. Gaska. Expansionen är designad för 3-5 spelare plus spelledaren, som i ALIEN kallas för Mother efter AI:n i den första filmen, och dess berättelse är som en spiraltrappa som leder spelarna djupare och djupare ner i rädslan och galenskapen.

Precis som de föregående scenarierna kommer Heart of Darkness i ett boxset med bland annat olika kartor, kort och färdiga karaktärer. Du behöver ALIEN RPG Core Rulebook eller Starter Set för att kunna använda expansionen.

Heart of Darkness kommer att kunna förbeställas senare i vinter och kommer att släppas som fysisk kopia i sommar.

ALIEN-RPG

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till nyfödda monster. Det är ett hårt och oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ens att märka det.

7 Kommentarer on “Fria Ligan presenterar Heart of Darkness till Alien RPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait