Gör en Late Pledge till Vaesen – Mythic Britain & Ireland

Längtar du efter att lämna den mystiska Norden och sätta segel västerut mot Storbritannien och Irland? Då är Fria Ligan glada över att meddela att du nu kan göra en Late Pledge till expansionen Vaesen – Mythic Britain & Ireland som ger en helt ny miljö för spelare av det ENNIE-vinnande rollspelet Vaesen – Nordic Horror Roleplaying att uppleva skräck i.

Den här kampanjen inkluderar även Vaesen – Seasons of Mystery, en bok fylld med fyra nya spännande mysterier till spelet: Dance of Death, Fireheart, The Devil on the Moor och A Winter’s Tale. Boken är egentligen menad att användas i Mythic North, men varje mysterium har fått ett tillägg med tips om hur mysterierna kan överföras till Mythic Britain & Ireland.

Utforska Londons dimmiga gator, upptäck hemligheterna bakom Rose House och British Society. Vandra genom hedarna i ert sökande efter bortglömda sagor och uråldriga ruiner. Den nya miljön inbjuder dig till att uppleva gotisk skräckmysterier i den naturliga stämning som Mary Shelley, Arthur Conan Doyle och Bram Stoker skrev sina världskända berättelser i. Boken är skriven av den legendariske ENNIE-vinnaren Graeme Davis (The Enemy Within) och är illustrerad av den svenske illustratören och författaren Johan Egerkrans.

Vaesen – Nordic Horror Roleplaying

Någonting rör sig i skuggorna. Mystiska varelser. Förvridna monster som lurar bakom din rygg, som ser varje rörelse och väntar på det perfekta tillfället att slå till. Osynliga för de flesta, men inte för dig. Du ser dem för vad de verkligen är – Väsen.

Vaesen – Nordic Horror Roleplaying är baserad på konstverk och texter gjorda av Egerkrans. Spelarna får uppleva mörka, gotiska berättelser inspirerade av nordiska folksagor och gamla skandinaviska myter. Rollspelet använder sig av en adapterad version av det prisbelönta Year Zero Engine.

///

Om du vill veta mer om Mystic Britain & Ireland och andra Vaesen-kampanjer kan du besöka Fria Ligans hemsida här.

1 Kommentar on “Gör en Late Pledge till Vaesen – Mythic Britain & Ireland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait