Fria Ligan presenterar: The Walking Dead Universe Roleplaying Game

Nu när den banbrytande TV-serien The Walking Dead spelar sina sista avsnitt har AMC Networks meddelat att de går in i ett långvarande samarbete med Fria Ligan och Genuine Entertainment i hopp om att expendera The Walking Dead-universumet med ett officiellt rollspel, The Walking Dead Universe Roleplaying Game. The Walking Dead Universe Roleplaying Game kommer att debutera på Kickstarter under våren 2023 och kommer att erbjuda tidig tillgång till regelboken, ett starter set och andra premiumtillägg och begränsade godsaker tills den kommer under hösten 2023.

Handling

Precis som i TV-serien och TV-spelen handlar inte The Walking Dead Universe Roleplaying Game om hur många zombies man kan döda eller hur många olika typer av kreativa vapen man kan skapa. I grunden har detta universumet alltid handlat om mänsklighetens verkliga ansikte och hur folk förändras, till det bättre eller sämre, i en apokalyptisk värld. Nu är det dags för rollspelare att göra de hårda val som karaktärerna på skärmen har fått göra i över ett decennium. Kommer du att fortsätta vara den du var innan världen gick under eller kommer du att behöva döda den din mänsklighet för att hålla dig själv och de du älskar vid liv?

Håll koll på rollspelets utveckling

Om du vill veta mer eller hålla koll på kommande nyheter kan du besöka rollspelets hemsida. Följ också Fria Ligan på deras Instagram, Twitter och Facebook för att titta på rollspelets konst och följa hur rollspelet utvecklas långt innan det kommer ut.

Personerna bakom rollspelet

Rollspelets utveckling är lett av Tomas Härenstam, en av Fria Ligans grundare som även har gjort Alien RPG och Blade Runner RPG, och Nils Hivtze (Tales from the Loop RPG, Vaesen – Nordic Horror Roleplaying) som ledande författare, Gustaf Ekelund (Twilight: 2000 RPG) och Martin Grip (Alien RPG, Blade Runner RPG) som ledande konstnärer och Genuine Entertainments Joe LeFavi (Alien RPG, Blade Runner RPG, Dune, The Dragon Prince) som producent och varumärkeschef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait