Hostile Waters och The Black Madonna finns nu att förbeställa

Nu kan du förbeställa Twilight: 2000-böckerna Hostile Waters och The Black MadonnaFria Ligans hemsida.

Hostile Waters

”Jag ville alltid åka på en båt, vet du, innan kriget bröt ut. När vi nådde Vistula sa Top: ”Nu har du chansen, grabben.” Two-Fer sa att han åkte båt med sin bror ute vid viken, och jag antar att han menade Mexiko för jag tror aldrig att han tjänstgjorde i öknen. Jag skojar inte, en timme senare blev vi jagade av pirater. Kulor som susar över mitt huvud. Vatten som sprejar mig i ansiktet. Det värsta är att jag har börjat vänja mig vid det här livet.”

Hostile Waters för den nya upplagan av TWILIGHT: 2000 är en expansion som innehåller allt du behöver för att spela kampanjer som utspelar sig nära havet, sjöar och floder.

Boken innehåller:

 • 104 sidor fyllda med nya regler och spelmaterial.
 • 26 nya möteskort för vattenfiender
 • 16 flyttbara stridskartor med vattenmotiv.
 • 6 stridskartor för specifika scenarier.
 • Brickor för att symbolisera båtar och fartyg av olika storlekar.
 • En enorm dubbelsidig resekarta i färg för norra Polen och södra Sverige som kan kombineras med kartorna från huvudboken (format 864x558mm)

///

The Black Madonna

”När jag var liten hette min bästa vän Donald Kaminski. Jag var hemma hos honom på middag en gång när hans moster Lucja var på besök. Hon var en galen kvinna från det gamla landet som knappt talade engelska. Efter middagen gav hon mig ett litet kort med en bild på ena sidan och text på den andra. Jag trodde att det kanske var ett polskt basebollkort, men det var en gammal bild av Maria och Jesusbarnet. Dons pappa sa att det var en helig bild. Han läste texten för mig. Texten beskrev målningen, Our Lady of Częstochowa, och pratade alla möjliga coola saker om belägringar och strider, och tjuvar som slogs ihjäl när de försökte stjäla tavlan. Jag älskade den. Jag drömde aldrig om att jag någonsin skulle hålla den riktiga svarta madonnan i mina händer en dag.”

The Black Madonna är en kampanjexpansion till den fjärde upplagan av TWILIGHT: 2000. Detta nya och uppdaterade tillägg är skrivet av den ursprungliga författaren, Frank Frey, och Chris Keeling.

Boken innehåller:

 • 72 sidor fylld med nya regler och kampanjmaterial.
 • 16 nya möteskort som kan användas i Schlesien.
 • 6 stridskartor för specifika platser.
 • 3 stridskartor för närstrider
 • en resekarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait