Coriolis: The Great Dark finns nu ute på Kickstarter

Fria Ligan har nu lagt ut Coriolis: The Great Dark på Kickstarter. Förutom The Great Dark finns det på samma Kickstarter ett kampanj-set som heter The Flowers of Algorab som kommer att följa med huvudboken. Om projektet blir stöttat kommer alla som gett sitt stöd att få PDF-versionerna av båda böckerna månader före det officiella utsläppet. Om du redan är intresserad kan du klicka här för att komma till Kickstartern.

Om Coriolis: The Great Dark

Coriolis: The Great Dark skickar dig till The Lost Horizon, en ödslig del av rymden där en spirande mänsklig civilisation som flytt från krig försöker skapa ett nytt liv i en tuff miljö, samtidigt som de skickar expeditioner ut i rymden för att hitta resurser för deras överlevnad och värdefulla artefakter.

Som upptäcktsresande i dessa bortglömda stjärnsystem kommer spelarna att delta i expeditioner och ge sig in i gamla ruiner efter en sedan länge förlorad civilisation av gudaliknande varelser.

Coriolis: The Great Dark är ett fristående spel, men är också den andliga uppföljaren till Fria Ligans kritikerrosade Coriolis – The Third Horizon, som var Fria Ligans första sciencefiction-rollspel.

Om Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna

Det hyllade science fiction-rollspelet Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna, den omarbeta versionen av det klassiska rollspelet Coriolis, har beskrivits som Tusen och en natt i rymden och vann ENnies domarnas Spotlight Award 2017 på spelmässan Gencon.

Bege dig till ett avlägset stjärnkluster, en plats som härjats av blodiga konflikter och fruktansvärda krig. I Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna kommer du att färdas genom rymden, utforska uråldriga ruiner, lösa mysterier i labyrintiska basarer och engagera dig i de politiska intrigerna på Coriolis-stationen – maktcentret i Tredje Horisonten. Oavsett vad som driver dig och ditt sällskap formar ni ert öde tillsammans. En dag kommer ni kanske att upptäcka sanningen om hotet som ruvar i mörkret mellan stjärnorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait