Alien-rollspelet får två nya produkter

Rollspelet som utspelas i Alien-filmernas värld får i augusti två nya produkter. Destroyer of worlds och Starter Set expanderar Alien-rollspelet ytterligare.

Alien som rollspel går att spela på flera sätt. Ett av dem är att följa en så kallad cinematisk berättelse. Destroyer of Worlds är ett äventyr som är cinematiskt och anpassat för 3-5 spelare, plus själva spelledaren som i Alienspelet kallas för Game Mother (givetvis). Spelarna tar på sig rollen som Colonial Marines och får ett uppdrag som tar dem till en avlägsen månkoloni.

I Starter Set får man en box med allt som behövs för att börja spela, en enklare version av det kompletta spelet. I båda produkterna ingår fem olika karaktärer man kan välja på att spela med, plus kartor och i startlådan får du även med tärningar.

Vem vill inte ge sig av ut och spela i Alien-världen, med blodtörstiga aliens som blöder syra?

HÄR hittar du den officiella hemsidan.

2 Kommentarer on “Alien-rollspelet får två nya produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait