Fria Ligan släpper Blade Runner RPG-expansion den 2 april

Fria Ligan kommer att släppa deras första expansion till Blade Runner RPG den 2 april. Expansionen heter Case File 02: Fiery Angels och kan spelas som ett fristående äventyr, men är också en fortsättning på äventyret Case File 01: Electric Dreams, som finns i Blade Runner RPG Starter Set. Case File 02 är skrivet av Tomas Härenstam och Joe LeFavi, och illustrerat av Martin Grip, David Brasgalla och Eelco Sebring.

Den nya utredningen börjar med att er grupp av Blade Runners förhör en misstänkt som arresterades när hen försökte infiltrera Wallace Corporation Memory Vaults. Fallet leder teamet in på en farlig väg som utforskar gränserna för Replicant-teknologin och dess konsekvenser. Under äventyrets gång måste spelarna kämpa sig igenom en rad fysiska, mentala och moraliska utmaningar som står i deras väg.

Blade Runner RPG: Case File 02: Fiery Angels innehåller:

  • En vackert illustrerad och detaljerad scenariebok med platser, karaktärer, händelser och ledtrådar att följa.
  • Elva papper med fakta om Blade Runner-världen, bl. a. en mängd olika artefakter och Esper-foton.
  • Sju kartor i full färg.
  • Ett anpassat manila-kuvert för spelare att förvara sina bevis i.
  • Fjorton anpassade NPC-kort av hög kvalitet.

Om du redan är intresserad av Case File 02: Fiery Angels kan du förbeställa boken här. Förbeställer du får du omedelbart tillgång till äventyret på PDF-fil.

Om Blade Runner RPG

2037. Ditt äventyr börjar strax efter att Wallace Corporation debuterar nya Nexus-9-replikanter på Jorden. Utforska Los Angeles gator som Blade Runners med unika specialiteter, personligheter – och minnen.

Det spelar ingen roll om ditt inre är kött och blod eller syntetiska material: när du greppar tag om din pistol är du inget annat än en Blade Runner, det enda som ger staden en kämpande chans, och du har ett jobb att göra.

Spelet tänjer på gränserna inom detektivrollspelsgenren och ger spelarna en rad verktyg för att lösa fall som går bortom att leta upp gamla replikanter. Rollspelet har samma fokus som böckerna och filmerna: sci-fi-action, företagsintriger, existentiell karaktärsdrama och moraliska konflikter. Den utmanar spelarna att ifrågasätta deras vänner, känna empati med sina fiender och utforska hoppets och mänsklighetens gifter och uthållighet under omänskliga tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait