Bloodborne släpper gratis serietidning under Free Comic Book Day

Som del av årets Free Comic Book Day, som sker den 7 maj, kommer Bloodborne att släppa ett intronummer till en helt ny Titan Comics-serie, som också kommer ut i maj.

Free Comic Book Day

För de som inte vet är Free Comic Book Day ett årligt event den första lördagen i maj där nästa alla serietidningsutgivare runt om i världen släpper gratis serietidningar. Dessa serietidningar kan plockas upp utan kostnad på de flesta ställen som säljer serietidningar.

Dessa gratistidningar är ofta intronummer till serier som kommer senare. Förutom Bloodborne kommer bland annat Spider-Man/Venom #1 från Marvel, ett nytt Teenage Mutant Ninja Turtle-nummer från IDW och ett Stranger Things-nummer från Dark Horse Comics. För tillfället ser det ut som att det bara kommer vara butiker i Stockholm som kommer att hålla eventet, men det kan ju komma att ändra sig. Klicka här i framtiden för att kolla om fler ställen i Sveriges storstäder kommer att hålla eventet.

Handling

Se staden Yharnam genom invånarnas ögon, när nya Hunters vandrar genom gatorna för att slåss mot den hemska och ovanliga epidemin som har järngrepp på staden. I den mörka natten kommer både familjer och den religiösa tron att bli utmanade.

Detta är inte Titan Comics första serietidning i Bloodborne-världen. Om ni vill ta en titt på fler Bloodborne-tidningar kan gå till Comixology och läsa numret The Death of Sleep helt gratis om du använder promokoden BLOOD1.

Fler Bloodborne-nyheter

Ett fan gjorde en så kallad demake av Bloodborne, som går att spela helt gratis på datorn. Den är en nästan identisk version av originalet, med skillnaden att den använder grafik från PlayStation 1-eran.

Softwares nästa fantasy-RPG, Elden Ring, kommer ut den 25 februari. Spelregissören Hidetaka Miyasaki har hintat om att spelet kommer att innehålla många easter eggs för fans av tidigare Software-titlar.

///

Glöm inte att hålla koll på om någon affär nära dig kommer att hålla Free Comic Book Day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait