The Walking Dead Universe RPG kommer ut på Kickstarter den 14 mars

Fria Ligan har meddelat att rollspelet The Walking Dead Universe RPG kommer ut på Kickstarter den 14 mars, vilket kommer att ge folk tidig PDF-åtkomst till regelboken långt innan boken kommer ut.

I The Walking Dead-rollspelet utmanas spelare att gå in i den oförlåtande, postapokalyptiska sandlådan och lära sig hur man överlever och frodas i denna nya världsordning. Genom att tänja på gränserna för överlevnadsgenren kan varje grupp skräddarsy sin RPG-upplevelse för att passa sina egna intressen och spelstil.

Handling

Precis som i TV-serien och TV-spelen handlar inte The Walking Dead Universe Roleplaying Game om hur många zombies man kan döda eller hur många olika typer av kreativa vapen man kan skapa. I grunden har detta universumet alltid handlat om mänsklighetens verkliga ansikte och hur folk förändras, till det bättre eller sämre, i en apokalyptisk värld. Nu är det dags för rollspelare att göra de hårda val som karaktärerna på skärmen har fått göra i över ett decennium. Kommer du att fortsätta vara den du var innan världen gick under eller kommer du att behöva döda din mänsklighet för att hålla dig själv och de du älskar vid liv?

Håll koll på kommande nyheter

Om du vill veta mer eller hålla koll på kommande nyheter kan du besöka rollspelets hemsida. Följ också Fria Ligan på deras Instagram, Twitter och Facebook för att titta på rollspelets konst och följa hur rollspelet utvecklas långt innan det kommer ut.

Personerna bakom rollspelet

Rollspelets utveckling är lett av Tomas Härenstam, en av Fria Ligans grundare som även har gjort Alien RPG och Blade Runner RPG, och Nils Hivtze (Tales from the Loop RPG, Vaesen – Nordic Horror Roleplaying) som ledande författare, Gustaf Ekelund (Twilight: 2000 RPG) och Martin Grip (Alien RPG, Blade Runner RPG) som ledande konstnärer och Genuine Entertainments Joe LeFavi (Alien RPG, Blade Runner RPG, Dune, The Dragon Prince) som producent och varumärkeschef.

1 Kommentar on “The Walking Dead Universe RPG kommer ut på Kickstarter den 14 mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait