Nu kan du förbeställa ALIEN RGP:s Heart of Darkness

Fans av ALIEN RPG kommer äntligen att kunna förbeställa scenariot Heart of Darkness.

ALIEN: Heart of Darkness är ett fristående äventyr, men kan också användas som slutäventyr till kampanjen Draconis Strain Saga, som började med scenariot Chariot of the Gods och fortsatte med Destroyer of Worlds, alla skrivna av sci-fi-författaren Andrew E.C. Gaska. Expansionen är designad för 3-5 spelare plus spelledaren, som i ALIEN kallas för Mother efter AI:n i den första filmen, och dess berättelse är som en spiraltrappa som leder spelarna djupare och djupare ner i rädslan och galenskapen.

Handling

Företaget har hittat en ny livsform och vill att du ska studera den. Deras erbjudande är ovanligt generöst – du kategoriserar organismen, tar reda på dess användningsområden och tar tillbaka den till företaget så att de kan sätta patent på den. Rutinuppdrag.

I utbyte kommer de att ge dig en bekväm huvudposition i företaget, ge dig en bokdeal och har jag nämnt hur mycket pengar du kommer få? För ett rutinjobb. Låter nästan för bra för att vara sant.

Det är för att det är för bra för att vara sant.

Heart of Darkness-setet består av

  • Heart of Darkness scenariobok
  • En dubbelsidig karta (864x558mm) av rymdstationen Erebos
  • Sju förgjorda karaktärer att välja mellan
  • Specialgjorda kort för hemliga meddelanden personliga agendor
  • Spelarkartor och handouts

Du behöver ALIEN RPG regelboken eller ALIEN RPG Starter Set för att kunna spela Heart of Darkness.

ALIEN RPG

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till monster. Det är oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ens att märka det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait