Fria Ligan har startat Ligan av Fria Agenter

Dags att ge sig ut på ett äventyr! Längtar du efter att öppna portaler till underbara världar för både vänner och främlingar? Nu har du chansen att bli en Fri Agent! Den 15 februari börjar Fria Ligan sitt officiella program för GM:s över hela världen – Ligan av Fria Agenter.

Vad innebär det att vara Fri Agent?

Som Fri Agent kan du vara ansvarig för rollspel vid konvent om de är officiella Fria Ligan-event eller vid egna event. Det kan vara fysiska konvent, onlinekonvent eller rollspel i andra lokaler, som till exempel lokala spelaffärer.

Fria agenter kommer också att bli inbjudna till ett privatforum för att kunna prata prata om hur man är en Gamemaster i Fria Ligans rollspel. Ni kommer också att få nyheter inriktade på organiserade spel, om kommande konvent och nya konventscenarion.

Varje år kommer Fria Ligan att ha som mål att dela med sig av åtminstone ett konventscenario för varje RPG-spel. Dessa scenarion kommer att vara tillgängliga i PDF-format till Fria Agenter via det privata forumet, oftast innan Fria Ligan har släppt informationen till allmänheten.

Dessa scenarier kommer att bli tillgängliga när du blir en Fri Agent

ALIEN RPG – Fallout

Vaesen – A Winter’s Tale

Symbaroum – Sleepless in the Mist

Ruins of Symbaroum – Blight Night

Coriolis – Tamir & The Palace of Dreams

Tales From the Loop – The Haunted House

Forbidden Lands – Shadows Over Long Harbour

De kommande månaderna kommer ännu fler scenarier att läggas till, så ni har gott om material att välja mellan både nu och i framtiden!

Om du är intresserad av att bli en Fri Agent kan du klicka här.

Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen, Ur varselklotet, Flodskörden, Svärdets sång, Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait