Fria Ligan och Titan Books meddelar om gemensamt projekt inom Alien-universumet

Idag meddelade Fria Ligan och Titan Books att de kommer att samarbeta i ett gemensamt projekt i Alien-universumet. Under 2022 och 2023 kommer dessa företags författare att samarbeta för att skapa en sammanhängande handling som sträcker sig över tre romaner och tre RPG-scenarion. Deras önskan är att bygga på historien i Alien-universumet som de har skapat.

Projektet

Titan Books har tre romaner planerade som på ett eller annat sätt kommer att koppla ihop sig med händelser från tidigare släppta kampanjer från Alien RPG:

Alien: Colony War av David Barnett (april 2022)

Alien: Inferno’s Fall av Phillipa Ballantine och Clara Carija (juli 2022)

Alien: Enemy of My Enemy av Mary SanGiovanni (februari 2023)

Dessutom kommer Andrew E.C. Gaska att skriva tre unika Alien RPG-scenarion som kommer att följa med böckerna, en per roman. Det första scenariot, Fallout, kommer att inkluderas i den första romanen, som du kan förbeställa här.

Alien RPG

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till monster. Det är oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ens att märka det.

3 Kommentarer on “Fria Ligan och Titan Books meddelar om gemensamt projekt inom Alien-universumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait