Fria Ligans 2023

Det kommer att bli ett aktivt år för Fria Ligan. Förlaget har en hel del nya rollspel och expansioner som kommer att göra sin debut under 2023. Några av dem har redan blivit omskrivna här på Spelbaronen och vi kommer att fortsätta rapportera om Fria Ligan och deras arbete för att skapa superba och underhållande rollspel, vare sig dessa rollspel är baserade på älskad media eller är helt originella ideer.

Här är allt som kommer ut under 2023:

Rollspel

The Walking Dead Universe RPG

The Lord of the Rings Roleplaying

Dragonbane/Drakar och demoner

Pirate Borg

Zone Wars – A Mutant: Year Zero Skirmish Game

Expansioner

Tales from the Loop – They Grow Up So Fast

Symbaroum – Davokar Awakens

Ruins of Symbaroum – Adventure Compendium

Ruins of Symbaroum – Call of the Dark

MÖRK BORG: IKHON

Forbidden Lands – Book of Beasts

Forbidden Lands – The Bloodmarch

Coriolis – Wake of the Icons

Twilight: 2000 – Urban Operations

Bli en av Fria Ligans Fria Agenter

Som Fri Agent kan du vara ansvarig för rollspel vid konvent om de är officiella Fria Ligan-event eller vid egna event. Det kan vara fysiska konvent, onlinekonvent eller rollspel i andra lokaler, som till exempel lokala spelaffärer.

Fria agenter kommer också att bli inbjudna till ett privatforum för att kunna prata om hur det är att vara en Gamemaster i någon av Fria Ligans rollspel. Ni kommer också att få nyheter inriktade på organiserade spel, om kommande konvent och nya konventscenarion.

Varje år kommer Fria Ligan att ha som mål att dela med sig av åtminstone ett konventscenario för varje RPG-spel. Dessa scenarion kommer att vara tillgängliga i PDF-format till Fria Agenter via det privata forumet, oftast innan Fria Ligan har släppt informationen till allmänheten.

Om Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen, Ur varselklotet, Flodskörden, Svärdets sång, Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

4 Kommentarer on “Fria Ligans 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait