The Walking Dead: Destinies tillgängligt för förbeställning

Trots att det är länge sedan den första serietidningen kom ut fortsätter The Walking Dead-franchisen att få nya tillägg till dess universum. Med flera nya spinoff-serier på gång är det inte konstigt att tillägg kopplade till den enormt populära TV-serien The Walking Dead är på gång just nu. En av dessa tillägg är TV-spelet The Walking Dead: Destinies.

Detta kommande actionspel finns nu tillgängligt att förbeställa på Amazon, Best Buy och Gamestop. Spelet kostar $50 och för tillfället finns det inga speciella erbjudanden eller förbeställningsbonusar. Det dröjer dock till november innan spelet släpps, så det är värt att hålla ögonen öppna efter framtida erbjudanden.

I The Walking Dead: Destinies kommer de som är fans av TV-serien att kunna återuppleva och skriva om några av deras favoritmoment från serien. Storyn sträcker sig över de fyra första säsongerna och börjar med den ikoniska scenen där Rick Grimes vaknar upp i det övergivna sjukhuset och snart inser att världen har gått under medan han sov och att det nu vandrar runt levande döda som försöker äta allt de får tag på. Därifrån kan spelarna välja att bana sin egna väg genom storyn.

Under spelets gång kan du rekrytera ett team på upp till 12 karaktärer från TV-serien (t. ex. Shane, Daryl och Michonne) för att hjälpa dig att skydda ditt läger mot de levande döda. Spelaren kan också välja vilken strategi som passar hen bäst när det gäller att hantera de odöda: är hen en person som smyger runt och plockar upp mat och material utan att bli upptäckt, eller är hen någon som plockar upp ett vapen och mejar ner varenda zombie hen kan se? Gör det som passar dig bäst.

///

The Walking Dead: Destinies släpps på PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox S/X den 14 november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait