Fria Ligan släpper Ikonernas död

Fria Ligan meddelar att de äntligen har släppt Ikonernas död, det efterlängtade tredje och sista kapitlet i Ikonernas nåd-kampanjen till rollspelet Coriolis – den tredje horisonten.

Ikonernas död

I drömmar och visioner är det någonting som ropar ut i den mörka rymden i Den tredje horisonten. Är det en ny närvaro, eller någonting gammalt som har vaknat till liv igen? Vad det än är kan det bära på svaren för vad som kommer ske i framtiden – om en profetia, De utvalda och de kommande horisontkrigen.

Coriolis: Ikonernas död är en bok på över 200 sidor. Boken innehåller:

  • omfattande bakgrundsinformation för spelledaren som beskriver händelserna som hotar hela Den tredje horisonten.
  • En sång för Kua. Det första scenariot börjar med en serie visioner som för karaktärerna tillbaka till Kua.
  • Den tionde ikonen. I det andra scenariot skickas karaktärerna på ett diplomatiskt uppdrag till Sadaal för att få Nadirflottiljen att ansluta sig till dem när nu kriget i Den tredje horisonten växer sig närmare.
  • Horisontkrigen. I det sista klimaxscenariot bryter kriget ut och karaktärerna måste leda folket i Den tredje horisonten till seger.
  • ett metaspel där spelledaren och spelarna kan spela ut krigsflottans rörelser och sammandrabbningar.
  • en omfattande bilaga som innehåller över tjugo olika fartygstyper som deltar i horisontens krig.

Coriolis – den tredje horisonten

Coriolis – den tredje horisonten är ett hyllat science fiction-rollspel som ofta har beskrivits som ’Tusen och en natt i rymden’. Berättelserna utspelar sig i ett avlägset kluster av stjärnsystem som kallas för Den tredje horisonten. Det är en plats härjat av konflikter och krig, men är också hem till många stolta civilisationer, både nya och gamla.

I detta rollspel kommer du och dina medspelare att vara besättningen på ett rymdskepp. Ni kommer att utforska gamla ruiner, genomföra uppdrag för de mäktiga organisationerna som styr Horisonten och delta i politiska intriger på stationen Coriolis, maktens centrum i Horisonten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait