Fria Ligan har släppt två nya moduler till Ruins of Symbaroum RPG

För några dagar sedan släppte Fria Ligan expansionerna Adventure Compendium och Call of the Dark till deras hyllade dark fantasy-rollspel Ruins of Symbaroum RPG.

I de två modulerna finns det sammanlagt nio fullskrivna äventyr från level 1 till 10 som exemplifierar det stora utbudet av berättelser som väntar på att berättas i Symbaroums värld. Båda böckerna innehåller konst av de hyllade illustratörerna Martin Grip (ALIEN RPG, Blade Runner RPG, Symbaroum) och Gustaf Ekelund (Coriolis, Symbaroum, Twilight 2000). Adventure Compendium-äventyren är designade av Symbaroumskaparna Mattias Johnsson Haake och Mattias Lilja medan Call of the Dark innehåller två scenarier skapade av Erik Hylander. Alla äventyren har konverterats till 5E-regeluppsättningen av Jacob Rodgers.

Adventure Compendium

Adventure Compendium kommer att rollspelare chansen att uppleva allt från mordmysterier till skogsexpeditioner till häxjakter i många olika typer av miljöer och kommer att få möta mörksinnade sekter, rytande monstrositeter och rasande styggelser. Äventyren i denna bok utforskar det stora utbudet av berättelser som väntar på att berättas i Symbaroums värld.

Expansionen inkluderar:

-Sju äventyr i full längd, från level 1 till 8

-Bosättningarna Kastor, Ravenia och Prios Pass

-Tretton mystiska artefakter och ett dussin kartor att utforska

-En introduktion till de unga gudarnas panteon

Call of the Dark

I boken Call of the Dark finns det två äventyr som på olika sätt relaterar till de växande interna splittringarna inom det ambriska riket. Äventyret Call of the Dark utspelar sig i de norra territorierna i Alberetors förlorade land, där spelarkaraktärerna kommer att följa med en lågfödd adelsman som vill bevisa sin familjs status. Äventyret Retribution handlar till en början om sökandet efter en försvunnen person i staden Kurun, men visar sig snart involvera händelser som kan få allvarliga konsekvenser för relationen mellan folken i Davoka-regionen.

Expansionen innehåller:

-Två fullskrivna äventyr som utsätter spelarna för stora utmaningar.

-Det alberiska baronin Sarli och staden Kurun som detaljerade äventyrslandskap

-Ett dussintal platser och anläggningar där karaktärerna kan äta, handla, sova, hitta information och besöka de lokala myndigheterna

-Kartor över Sarli och Kurun

-Fyra artefakter och nya eller alternativa regler för Forced Rides och Dangers of the Darkened Land

///

Om du är intresserad av att veta mer eller beställa böckerna kan du besöka Fria Ligans webbutik.

2 Kommentarer on “Fria Ligan har släppt två nya moduler till Ruins of Symbaroum RPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait