Fria Ligan presenterar They Grow Up So Fast

Fria Ligan har precis presenterat They Grow Up So Fast, en ny kampanjexpansion för det prisbelönta rollspelet Tales from the Loop. Redan nu finns expansionen att förbeställa med omedelbar tillgång till en komplett PDF.

Allt förändrades den ödesdigra dagen. När jag ser tillbaka så vet jag att vad vi än gjorde förändrade våra liv för alltid. Himlen sprack och något konstigt kravlade fram. Det var ett äventyr som visade oss hur lite vi visste om universum. Det var läskigt och ändå magiskt. Jag önskar att vi kunde göra det igen.

I dessa fyra äventyr, som tillsammans bildar en kampanj som sträcker sig över ett år, kommer barnen att behöva testa sina gränser. När en vanlig campingresa spårar ur totalt kommer de att upptäcka att vänner kommer i alla storlekar och former, till och med från olika världar. Tillsammans ska de ge sig ut på ett äventyr de aldrig kommer att glömma.

Du kan förbeställa They Grow Up So Fast redan nu!

They Grow Up So Fast innehåller:

  • En kampanj i fyra delar som äger rum vid den engelska slingan i Norfolk Broads.
  • Omfattande information om Norfolk Broads slinga och området kring den.
  • Tips på hur du lägger in kampanjen i svenska och amerikanska looparna.
  • Ny konst, kartor och broschyrer.

Tales from the Loop-rollspelet

Kliv in i slingans fantastiska värld och möt de fantastiska maskinerna och märkliga bestarna som har kommit för att hemsöka landsbygden. Fly dina vardagsproblem och lös mysterier. Du kommer att bli en del av något meningsfullt och magiskt – men också farligt.

Det prisbelönta rollspelet Tales From the Loop är baserat på den hyllade konstnären Simon Stålenhags verk. Den retrofuturistiska konsten fångar andan i svenska 1980-talsförorter och har spridit sig som en löpeld över hela världen med en unik atmosfär som är både omedelbart igenkännbart och helt främmande. Konstboken Ur Varselklotet har också anpassats till en TV-serie på Amazon Prime Video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait