Nu kan du förbeställa MÖRK BORG: IKHON

IKHON, en ny modul för den populära indie old-schoolrollspelet MÖRK BORG, är nu tillgänglig för förbeställning i Fria Ligans webbshop, vilket ger er tidig tillgång till hela PDF-filen före den officiella releasedagen den 28 februari.

Klicka här för att förbeställa IKHON nu.

Om IKHON

Smidda av Nechrubels vänstra hand, bundna i härdat skinn och sotsvart trä – de uråldriga gudakärlen som kallas IKHONer är avskydda av De tvåhövdade basiliskerna. Att utöva deras krafter och frigöra The Profound Profane som är fjättrade inom dem är ett allvarligt religiöst brott och den som väljer att bära dessa oheliga helgedomar kommer för alltid att jagas av inkvisitionen. Men det kanske är värt det.

IKHON är en mystery box för rollspelet MÖRK BORG. De är fängelser som håller fyra nästan bortglömda folkgudar fångna: Bilkherd, Becklure, Old Dead och den fruktade Silkfiend. De som vågar kommunicera med dem utlovas stora belöningar. Men liv och död går hand i hand och om din uppoffring är för liten kan gudarna uppfatta det som en förolämpning. Denna gåva kan mycket väl vara en förbannelse.

Innehåll

  • Regler om hur man frigör Profane Profound.
  • Fyra traktater, en för varje gud, som beskriver deras belöningar och bestraffningar.
  • Först skriven av Pelle Nilsson för att sedan bli omskriven i en mörkare ton av Fiona Maeve Geist och Jarrett Crader från Moonrat Conspiracy.
  • Över 40 helsideillustrationer av den mästerlige, paraguayanska konstnären Samuel Araya, vars oljemålningar kommer att väcka The Profane Profound och de andra gudomligheterna till liv.

Om MÖRK BORG

MÖRK BORG är ett mörkt artpunk-RPG om miserabla människor som uthärdar en dyster, döende värld. Rollspelet kom från ingenstans och överrumplade rollspelsscenen 2020 när den vann fyra Ennies-priser – Årets produkt (guld), Bästa layout och design (guld), Bästa skrift (guld) och Bästa spelet (silver). Sedan dess har den blivit en kulthit med hängivna följare. Klicka här för att få reda på mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait