Ruins of Symbaroum släpps på Fantasy Ground och Fria Ligan har en Kickstarter för Dragonbane

Ruins of Symbaroum

Nu har du chansen att på nytt utforska en mörk fantasyvärld fylld av äventyr. Den femte adaptionen av Fria Ligans Ruins of Symbaroum RPG har precis släppts på Fantasy Grounds virtuella rollspelsplattform.

Handling

Davokars skogar ber om att bli utforskade, när de gömmer spillrorna av ett imperium som föll i fördärv för mycket länge sedan. Utforska de gigantiska skogarna i jakt på skatter, förlorad visdom och berömmelse. Besök barbarklanerna, vare sig du vill handla med dem eller plundra dem. Bygg upp förhållanden med de prinsar, gillen och rebelliska element som bor i huvudstaden. Överlev möten med troll, bestar och odöda krigsherrar.

Den femte adaptionen innehåller:

-Nya regler – För att lägga mer betoning på att rollspelets genre är mörk fantasy finns det nu nya regler för att resa, att vila, sociala utmaningar, magi och korruption.

-Nya rasmöljigheter för karaktärerna – Förutom de mer klassiska fantasyraserna som människor, alver och dvärgar låter Symbaroum dig nu skapa karaktärer som är changlings, olika typer av troll (goblin, ogre, troll) och en typ av levande odöda.

-Nya klasser – The Ruins of Symbaroum Player’s Guide presenterar klasserna Kapten, Jägare, Mystiker, Lymmel och Krigare. Varje klass har mellan fyra och sju underklasser och alla har även färdigheter ända upp till nivå 20 som du kan för att göra din karaktär precis hur du vill.

Dragonbane

Förutom Simbaroum har Fria Ligan precis lagt upp en Kickstarter för Dragonbane / Drakar och Demoner, en ny och uppdaterad version av Sveriges första och största rollspel. Dragonbane är ett klassiskt fantasy-RPG med magi, mystik och äventyr. Den nya versionen är designad för snabba fantasyäventyr där äventyren inte behöver mycket förberedelse och är lätta för spelledare att ha hand om.

Kickstartern har redan nått sitt grundmål och hittills har 15 ytterligare mål blivit nådda. Om du är intresserad av att köpa denna nyversion av Drakar och Demoner kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter.

2 Kommentarer on “Ruins of Symbaroum släpps på Fantasy Ground och Fria Ligan har en Kickstarter för Dragonbane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait