Fria Ligan håller Black Friday Rea

Fria Ligan har dragit igång sin Black Friday-rea. Upp till 50% rabatt på en hel drös av deras prisbelönta rollspel, inklusive Nordiska väsen, Svärdets sång, Ur Varselklotet, Symbaroum, Coriolis, MÖRK BORG, Mutant: Genlab Alfa, Twilight: 2000 och ALIEN RPG. Rean pågår till den 28 november.

Passa på att skaffa nya världar att utforska för en billig peng! Vad sägs om att dra till ett alternativt Sverige i ett 80-tal eller 90-tal som aldrig existerat, utforska den okända zonen i ett postapokalyptiskt Sverige, vandra in i djupa skogar där märkliga varelser gömmer sig i skuggorna eller kanske ut i den okända rymden?

Upp till 50% rabatt på följande rollspel:
Nordiska Väsen
Ur Varselklotet
Flodskörden
Svärdets sång
Symbaroum
Coriolis
Mutant: Genlab Alfa
MÖRK BORG
Twilight: 2000
ALIEN RPG

Upp till 50% rabatt på följande böcker:


Labyrinten av Simon Stålenhag
Passagen av Simon Stålenhag
Flodskörden av Simon Stålenhag
Ur varselklotet av Simon Stålenhag
Urtidsbilder av Simon Stålenhag & Anna Davour
Cthulhu vaknar av Lovecraft/Baranger
Vid Vansinnets Berg Volym 1 & II av Lovecraft/Baranger
De levande döda av Jonsson/Petersén – KULT-roman
Döden är bara början av Jonsson/Petersén – KULT-roman
För Gudinnan av Anders Fager – KULT-roman
Avgrund av Jeff Vandermeer
Zonen vi ärvde av Författarkollektivet Fruktan – Mutant år noll-novellsamling
Nils Gulliksson: illustrationer och skisser av Orvar Säfström

Om det är någon av dessa rollspel eller böcker som faller dig i smaken kan du beställa dem på Fria Ligans webbshop!

Fria Ligan förlag

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen (som är baserat på Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn), Ur varselklotet (vinnare av fem ENnie Awards 2017), Flodskörden (baserade på Simon Stålenhags hyllade konstböcker med samma namn), Svärdets sång (vinnare av fyra ENnie Awards 2019), Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait