Turtle Beach presenterar Stealth 600 Gen 2 MAX och Stealth 600 Gen 2 USB

Den ledande leverantören av gamingtillbehör, Turtle Beach Corporation, presenterade idag Stealth 600 Gen 2 MAX och Stealth 600 Gen 2 USB som de senaste produkterna i företagets bästsäljande Stealth 600-serie av trådlösa gamingheadset. Med hjälp av den senaste latensfria trådlösa tekniken kan Stealth 600 Gen 2 Max anslutas till ännu fler spelkonsoler som Xbox Series X|S och Xbox One eller PlayStation 5 och PlayStation 4, samt Nintendo Switch och PC. Stealth 600 Gen 2 Maxtar även batteritiden till nya höjder med över 48 timmar per laddning. Stealth 600 Gen 2 USBlevererar en inlevelsefull trådlös spelljudupplevelse med över 24 timmars batteritid. Uppgraderingarna kompletterar headsetets förmåga att leverera både kraftfullt 3D-surroundljud och komfort som gjort Stealth 600-serien till bästsäljande produkter sedan deras debut.

Stealth 600 Gen 2 Max

Turtle Beachs trådlösa gamingheadset för flera plattformar, Stealth 600 Gen 2 MAX, levererar fantastisk batteritid och högkvalitativt spelljud. Med batteritid på över 48 timmar håller headsetet igång i flera dagar med låg latens och anslutning utan avbrott till dina spelkonsoler med hjälp av Turtle Beachs laggfria och trådlösa 2,4 GHz USB-sändare. Med ett enkelt knapptryck kan du välja din favoritkonsol och få inlevelsefullt 3D-surroundljud genom stora och kraftfulla 50 mm-högtalare och skarpt chattljud med Gen 2:s lägesaktiverade mikrofon. De mjuka och glasögonvänliga ProSpecs™-öronkuddarna erbjuder skön komfort och lättåtkomliga kontroller som låter dig justera inställningar och aktivera funktioner som Superhuman Hearing för ett bevisat övertag. Tillgänglig i färgerna Black, Midnight Red och Arctic Camo till cirkapriset 1599,00 kr.

Stealth 600 Gen 2 USB

Turtle Beachs trådlösa headset Stealth 600 Gen 2 USB levererar utmärkt spelljud och chatt på Xbox eller PlayStation. Med ett långlivat batteri på över 24 timmar kan du ladda mer sällan och spela oftare med låg latens och en anslutning utan avbrott med hjälp av Turtle Beachs laggfria och trådlösa 2,4 GHz USB-sändare. Upplev inlevelsefullt 3D-surroundljud tack vare headsetets stora och kraftfulla 50 mm-högtalare och skarpt chattljud med Gen 2:s lägesaktiverade mikrofon. De mjuka och glasögonvänliga ProSpecs™-öronkuddarna erbjuder skön komfort och lättåtkomliga kontroller som låter dig justera inställningar och aktivera funktioner som Superhuman Hearing för ett bevisat övertag. Tillgänglig i färgerna Black och White till cirkapriset 1099,00 kr.

///

Om du vill få mer information om produkterna kan du gå in på Turtle Beachs hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait