Outright Games släpper detaljer om DC League of Super-Pets

Outright Games har precis släppt de första detaljerna om DC League of Super-Pets, ett helt nytt hisnande 3D action-adventure TV-spel som kommer ut nästa år. Spelet är inspirerat av den kommande Warner Bros.-filmen med samma namn som kommer ut nästa sommar.

Spelare kommer att få möjligheten att styra Supermans husdjur Krypto the Superdog och Batmans hund Ace när de ger sig ut för att skydda djuren i Metropolis. Som hjälp har de specialförmågor som gör dem värdiga partners till de ikoniska superhjältarna. Krypto har samma superkrafter som Superman (eftersom de båda kommer från planeten Krypton), vilket innefattar bland annat förmågan att flyga och superstyrka. Ace är en på många sätt en vanlig schäferhund, men har intelligensen att hantera samma verktyg som sin husse och använder dem nästan lika bra.

Krypto och Ace

Krypto och Ace är husdjur som lades till DC-universumet senare än både Superman och Batman. Båda debuterade 1955: Krypto presenterades i Adventure Comics 210# medan Ace fick sin debut i Batman #92 (juli 1955). Efter det har de dykt upp då och då olika medier, oftast bara gäster som hjälper superhjältarna att lösa fall och slåss mot superbovar.

De hade båda huvudroller i TV-serien Krypto the Superdog, en tecknad serie från 2006 där de även fick hjälp av andra superhusdjur, som till exempel Streaky the Supercat och the Dog Star Patrol. Deras ärkefiender är husdjuren som ägs av DC mest kända superskurkar: Jokers hyenor Bud och Lou, The Penguins tränade fåglar Artie, Griff och Waddles, Catwomans katt Isis och Lex Luthors iguana Ignatius.

Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

3 Kommentarer on “Outright Games släpper detaljer om DC League of Super-Pets

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait