Greta Gris – Äventyr i världen får sin första trailer

Outright Games kommande spel Greta Gris – Äventyr i världen har fått sin första trailer. I denna trailer får Greta-fans äntligen se hur Greta kommer att uppleva sin resa till länder över hela världen.

I detta helt nya, interaktiva äventyr får fans följa med Greta Gris på en världsresa, bland annat till New York, Paris och London. Spelarna kan också få med sin familj i berättelsen genom att förvandla dem till Greta Gris-karaktärer och bygga ett hus på Gretas gata, som de sedan kan fylla med alla de souvenirer de får tag på under världsresan.

Om Greta Gris

Greta Gris är en oerhört populär serie för barn under skolåldern som har blivit översatt till över 40 olika språk och visats i över 180 länder. Serien kom först ut 2004 och har bara ökat i popularitet sedan dess. TV-serien följer Greta Gris (originalnamn: Peppa Pig), en näsvis liten gris som bor med sina föräldrar och lillebrodern Georg. Gretas favoritsaker att göra är att spela spel, leka ute, klä ut sig och hoppa i gyttjepölar. Genom sina upplevelse introducerar Greta barn till koncept de kommer att stötta på i framtiden och gör det lättare för barnen att hantera dem när de råkar ut för koncepten i verkligheten.

Med 3 BAFTA-priser för animation gjorda för barn under skolålder och material till att göra episoder ända fram till 2027 finns det ingenting som säger att Greta Gris-fenomenet håller på att dö ut.

Om Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait