Nytt TRANSFORMER-spel från Outright Games kommer nästa år

Outright, Hasbro och Tessera Studios har meddelat att ett nytt spel inspirerad av den helt nya, barninriktade, tecknade serien TRANSFORMERS: EARTHSPARK är på gång. Spelet, som ännu inte har fått en titel, är planerad att komma ut någon under 2023. Detta kommer att vara det första TRANSFORMERS-spelet från Outright Games sedan det kritikerrosade TRANSFORMERS BATTLEGROUNDS släpptes i oktober 2020.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK

TRANSFORMERS: EARTHSPARK-serien handlar om en helt ny generation av Transformer-robotar, den första generationen som har ’fötts’ på Jorden. Tillsammans med den människofamilj som välkomnar dem och tar hand om dem kommer de att omdefiniera vad det betyder att vara en familj.

Om TRANSFORMERS

TRANSFORMERS har varit en del av folks barndom ända sedan 1980-talet och fortsätter att vara oerhört populär över hela världen. TV-serier, serietidningar, leksaker – allt har lett till att folk även idag följer den eviga kampen mellan de goda Transformers, beskyddare av allt liv i universum, ledda av Optimus Prime, och de onda Decepticons, inställda på att dominera allt liv i universum, ledda av Megatron.

Tessera Studios

Tessera Studios är ett spelutvecklingsföretag som grundades 2017 och har sitt huvudkvarter i Madrid. Trots att företaget inte är så gammalt har det redan bra rykte om sig. En av deras mest framgångsrika spel, Intruders: Hide and Seek, har vunnit ett antal olika priser, bl. a. PlayStation Talents Game of The Year och Best Game for the Press, SXSSW Best Gaming Pitch och Gaming Voice Awards.

Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

1 Kommentar on “Nytt TRANSFORMER-spel från Outright Games kommer nästa år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait