Greta Gris får nytt spel

Min vän Greta Gris ger barn och deras familjer möjligheten att spela i Gretas värld, skapa en egen avatar i djurform och gå på ett äventyr med titelgrisen. Ge dig ut på en unik resa och möt alla de älskade karaktärerna från Gretas värld. Lek med George och Mamma Gris vid Gretas hus, hjälp Pappa Gris att hitta sina glasögon, hoppa i lerhögar tillsammans: vad som händer i spelet är helt upp till spelaren själv.

Greta Gris är känd och älskad över hela världen och Outright Games är därför glada att meddela att spelet kommer att ha röster på ett stort antal olika språk: engelska, spanska, franska, tyska, italienska, brasiliansk portugisiska, nederländska, ryska, polska, svenska, norska, danska och finska.

Greta Gris kom ut på TV år 2004 och har sedan dess blivit en storhit. Hon är känd i över 180 länder och är den mest sedda serien av barn under skolåldern på alla streamingtjänster samt Youtube. Hennes series succé har lett till andra underhållningsmedium såsom event, musik och TV-spel.

Min vän Greta Gris innehåll

-SKAPA DIN EGEN KARAKTÄR – Välj och klä din avatar

-LEK MED GRETA – Lär och äventyra med din nya vän

-UTFORSKA HENNES VÄRLD – Besök stranden, skogen, Potatisstad och andra roliga platser

-SKAFFA VÄNNER – Dina favoritkaraktärer från Gretas värld vill jättegärna träffa dig

-VAR KREATIV – De unga spelarna är stjärnorna i sina egna unika berättelser

Outright Games

Outright Games är en global TV-spelsutgivare som fokuserar på att utge familjeunderhållning med hög kvalitet till spelare över hela världen. Företaget grundades 2016 och har redan satt sitt märke i TV-spelsbranschen med spel som Jumanji: The Video Game (2019), Paw Patrol: On a Roll (2018), Ben 10: Power Trip (2020) och Dragons: Dawn of New Riders (2019). Besök deras hemsida för mer information.

///

Min vän Greta Gris kommer ut på Nintendo Switch, PlayStation, Xbox och PC nu i höst.

2 Kommentarer on “Greta Gris får nytt spel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait