The Game Awards får ny trailer

The Game Awards är en utmärkelseshow som varje år delar ut priser till de bästa TV-spelen i 30 olika kategorier. Alla spel som har kommit ut under samma år kan vinna priser. En jury bestämmer 90% av spelen som ska nomineras medan fans bestämmer de sista 10%.

De senaste åren har The Game Awards blivit en årlig höjdpunkt som hedrar de bästa spelen och de flitigaste arbetarna inom spelbranschen. Det har också blivit en natt för stora avslöjanden inom spelbranschen. Spelutvecklare, både stora och små, tar tillfället i akt för att presentera helt nya projekt, visa uppdateringar på spel som kommer nästkommande år och, med några års mellanrum, avslöjar nästa generations spelkonsoler.

Trailern

Den senaste trailern till The Game Awards 2021 ger en smygtitt på vilka spel som kommer att slåss mot varandra för att nå toppen.

Trailern ger inga detaljer på vilka spel som kommer att delta i vilka kategorier (detta har våra läsare på Spelochfilm-bloggen redan fått en smakbit av). Däremot visar den glimtar på spel som blivit hyllade av kritiker under 2021 och som definitivt kommer att vara med på en eller flera kategorier. Några av spelen är Kena: Bridge of Spirits, Resident Evil Village, Deathloop och It Takes Two, och dessa är bara toppen på isberget: 2021 har varit ett väldigt bra spelår. Det är givet att det kommer att bli hård konkurrens i år.

Övrig information

The Game Awards kommer att streama live på dess officiella YouTube- och Twitchkanaler. Eventet kommer även att livesändas på Facebook, TikTok och Twitter.

Programledare kommer, som vanligt, att vara Geoff Keighley. Det här året kommer han att få sällskap av Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Giancarlo Esposito, Seán McLoughlin (mer känd som Jacksepticeye), Donald Mustard, Ming-Na Wen, Ashley Johnson, Laura Bailey och många fler.

///

The Game Awards sänder den 9 december. Missa det inte!

1 Kommentar on “The Game Awards får ny trailer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait