ROCCAT:s Vulcan TKL Pro-tangentbord får en Arctic White-version

För några dagar sedan meddelade ROCCAT att en Arctic White-version av deras Vulcan TKL Pro-tangentbord kommer ut i december nu i år. Precis som dess föregångare Vulcan Pro är Vulcan TKL Pro White den perfekta kombinationen av innovativ design och teknologi. Tangentbordet är nästan ett måste för de spelare som vill få ut det bästa från deras spelaccessoarer.

Vulcan TKL Pro White använder sig av ROCCAT:s senaste Titan Optical Switch, som driver och levererar extrem hastighet och lyhördhet samtidigt som det behåller den familjära känslan av ett mekaniskt tangentbord. ROCCAT:s Titan Optical Switches varar också längre än vanliga tangentbord; deras livscykel är nu mer än 100 miljoner tangentslag. Vulcan TLK Pro Whites skinande silveraluminiumplatta förstärker också upp tangentbordet för extra styrka och hållbarhet, och ger tangentbordet dess unika utseende.

Den mindre TKL-formen låter spelare ta en mer naturlig och bekväm position och öppnar upp möjligheten för större musrörelser. Tangentbordets mindre design och avtagbara flätade USB-C-kabel gör också tangentbordet till en perfekt följeslagare för spelare som spelar på andra ställen än deras skrivbord och som vill kunna spela lika bra där som om de vore hemma. Dess låga tangenter tillåter en handposition som gör det lättare att spela och skriva i långa perioder. Till slut är det också värt att nämna att Vulcan TKL Pro White också innehåller en ljudmixer.

För att runda av dess stiliga look använder sig Vulcan TKL Pro White sig av ROCCAT:s AIMO-ljussystem och erbjuder en färgrik upplysning med hjälp av tangenternas genomskinliga bokstäver och siffror. Vulcan TKL Pro White kan synkroniseras med andra AIMO-komponenter genom ROCCAT:s Swarm-mjukvara.

///

Vulcan TKL White kan förbeställas redan idag och kommer att komma ut i butikerna den 6 december. Om du vill förbeställa Vulcan TKL Pro White, ta reda på mer information om produkten eller andra ROCCAT-produkter kan du klicka här för att komma till deras hemsida.

3 Kommentarer on “ROCCAT:s Vulcan TKL Pro-tangentbord får en Arctic White-version

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait