ROCCAT släpper nya musmattor i SENSE-serien

För några dagar sedan avslöjade ROCCAT försäljningsdetaljerna för de nya musmattorna i Sense-serien, som ger den optimala spelupplevelsen tack vare att de finns i flera olika storlekar. I och med det här får Sense nya tillskott i form av det finmaskiga Sense Core, resinbehandlade och släta Sense Icon, tåliga vulkaniserade och värmebehandlade Sense CTRL och otroligt snabba Sense Pro. Den helt nya Sense-serien omfattar många olika designer och material som ger bättre balans, hållbarhet, hastighet och precision än någonsin tidigare. Serien släpptes den 29 september på ROCCAT:s hemsida och hos deltagande återförsäljare i Sverige, med ett rekommenderat pris på 79 SEK-529 SEK.

Vid det här laget har det släppts många ROCCAT-speltillbehör till PC, så det är hög tid att förnya utbudet av musmattor för att hålla dem uppdaterade i nivå med de senaste mössen och tangentborden,” säger René Korte, grundare av ROCCAT och chef över PC-tillbehör på Turtle Beach.

Utöver Sense-serien har ROCCAT även lanserat ett nytt headset-ställ för ett rekommenderat pris på 329 SEK. Stället är tillverkat i högkvalitativt stål och har en låg tyngdpunkt, så att ditt headset sitter säkert medan du tar en paus.

Sense Core

Core-musmattorna finns i tre storlekar: Mini, Square och XXL. Den finmaskiga tygytan skapar den perfekta balansen av snabbhet och kontroll och är väldigt bekväm för de som spelar timmar i sträck.

Sense Icon

Icon-musmattorna finns i två storlekar: Square och XXL. Den är täckt av ett resinbehandlat tyg som är vätskeresistent och erbjuder både extrem varaktighet och len yta.

Sense CTRL

CTRL-musmattorna finns i Square och XXL. Musmattan är vulkaniserad och värmebehandlad som ger användaren oerhörd kontroll över musen. Den är bäst lämpad till de som spelar spel som kräver hög procession.

Sense Pro

Pro-musmattorna finns i Square och XXL. Den är musmattan är specialgjord för att hantera extremt snabba musrörelser, med tyg av militärklass och gummitäckt underyta för att undvika att mattan flyttar på sig när du spelar.

///

Klicka här om du vill veta mer.

1 Kommentar on “ROCCAT släpper nya musmattor i SENSE-serien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait