ROCCAT Vulcan TKL Pro i färgen Arctic White är nu tillgänglig i Sverige

För några månader sedan skrev vi en artikel om nyheten att ROCCAT skulle släppa tangentbordet Vulcan TKL Pro i färgen Arctic White i december. Nu har dagen kommit och tangentbordet är äntligen tillgänglig att köpa i Sverige. Priset ligger på 1 799 SEK och du kan köpa produkten antingen på ROCCAT:s hemsida eller på andra affärer som säljer datatillägg.

Om Vulcan TKL Pro Arctic White

Vulcan TKL Pro Arctic White använder sig av ROCCAT:s senaste Titan Optical Switch, som driver och levererar extrem hastighet och lyhördhet samtidigt som det behåller den familjära känslan av ett mekaniskt tangentbord. ROCCAT:s Titan Optical Switches varar också längre än vanliga tangentbord; deras livscykel är nu mer än 100 miljoner tangentslag. Vulcan TLK Pro Arctic Whites skinande silveraluminiumplatta förstärker också upp tangentbordet för extra styrka och hållbarhet, och ger tangentbordet dess unika utseende.

Den mindre TKL-formen låter spelare ta en mer naturlig och bekväm position och öppnar upp möjligheten för större musrörelser. Tangentbordets mindre design och avtagbara flätade USB-C-kabel gör också tangentbordet till en perfekt följeslagare för spelare som spelar på andra ställen än deras skrivbord och som vill kunna spela lika bra där som om de vore hemma. Dess låga tangenter tillåter en handposition som gör det lättare att spela och skriva i långa perioder. Till slut är det också värt att nämna att Vulcan TKL Pro Arctic White också innehåller en ljudmixer.

För att runda av dess stiliga look använder sig Vulcan TKL Pro Arctic White sig av ROCCAT:s AIMO-ljussystem och erbjuder en färgrik upplysning med hjälp av tangenternas genomskinliga bokstäver och siffror. Vulcan TKL Pro Arctic White kan synkroniseras med andra AIMO-komponenter genom ROCCAT:s Swarm-mjukvara.

///

Om du är intresserad av att veta mer om Vulcan TKL Pro Arctic White kan du klicka här för att komma till ROCCAT:s hemsida. Håll ögonen öppna för fler ROCCAT-nyheter i framtiden!

3 Kommentarer on “ROCCAT Vulcan TKL Pro i färgen Arctic White är nu tillgänglig i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait