City of the Great Machine läggs ut på Kickstarter

Brädspelet City of the Great Machine har lagts ut på Kickstarter. City of the Great Machine är ett spel för 2-4 spelare och är bäst lämpat för spelare 14 år och äldre. Spelet tar mellan 45-90 minuter att spela.

City of the Great Machine är ett en-mot-alla-spel som utspelar sig i ett imponerande universum av teknokratisk viktoriansk steampunk. En artificiell intelligens kallad Den stora maskinen kontrollerar den ångdrivna Staden, som är byggd på flygande plattformar.

En spelare tar rollen som Den stora maskinen. Denna spelare har Tjänare och Vakter under sin kontroll som hen använder för att trycka ner de som försöker utmana hen och avsluta hens grandiösa plan att göra alla människor till hens tjänare.

De andra spelarna är Hjältar som arbetar tillsammans mot Den Stora Maskinen och försöker starta upp en revolution genom att uppmuntra folket att göra uppror mot Den stora maskinen. De gör också allt de kan för att Den stora maskinen ska misslyckas med sin mästarplan.

Hjältarna främsta vapen är folkets missnöje med Den stora maskiner använder sig av hens lagar, auktoriteter och lojala Tjänare.

Varje spel kan vara helt olika varenda gång du spelar eftersom distrikten sätts upp slumpmässigt. Till och med mitt i spelet kan distrikten flytta på sig, eftersom de trots allt är på flygande plattformar.

Hjältarna får endast tala med varandra när de är i närheten av Den stora maskinen. De måste försöka samarbeta samtidigt som de måste hålla sina planer gömda.

Varje runda måste spelarna bestämma vilka Distrikt de vill gå till. Den stora maskinen måste försöka förutse deras drag och stoppa dem.

För att vinna spelet måste antingen hjältarna lyckas göra tre upplopp eller Den stora maskinen lyckas med sitt uppdrag att förslava människorna.

///

Om du vill veta mer om City of the Great Machine kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter-sida.

1 Kommentar on “City of the Great Machine läggs ut på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait