Nya versionen av The One Ring har lanserats

Nu har den senaste versionen av rollspelet The One Ring äntligen lanserats. The One Ring-rollspelet är baserad på The Hobbit och The Lord of the Rings, J.R.R Tolkiens mest kända berättelser. Det var med dessa böcker som Tolkien introducerade läsarna till hans stolthet: världen Midgård, ett mytiskt land från ett fjärran förgånget med hobbitar, alver, dvärgar och människor.

Den första versionen av spelet kom ut 2011 och har hyllats som det hittills bästa försöket att få Midgård att komma till rollspelsborden. Nu har tiden kommit för rollspelet att gå in i en ny era och få ännu fler spelare att uppleva slutet av den tredje åldern.

Om du är intresserad av att köpa rollspelet är det bara att klicka här.

Handling

Med The One Ring är det din tur att utforska Midgård. Du kommer att resa runt landet i jakt på ledtrådar om Skuggans återkomst och kommer att ha en chans att ta del av kampen mot fienden…

Året är 2965 i den tredje åldern och Skuggan håller på att återvända. Rykten om märkliga händelser utanför civilisationens gränser sprider sig snabbt och ibland når de individer som kan känna igen den mörka sanningen. Du är del av en grupp av äventyrare som söker efter sitt nästa äventyr. Rastlösa krigare, nyfikna akademiker och vandrare som alla är ivriga att söka efter det som förlorats eller utforska det som blivit bortglömt av resten av världen.

Tillsammans vandrar ni till Eriador. Det är här som Den enda ringen sover, ett frö från det förflutna som en dag kommer att leda världen till öppet krig mot den återvändande Skuggan. Fienden är i rörelse och röken har återigen börjat bolma från Domedagsberget i landet Mordor…

Den nya versionen av The One Ring innehåller:

  • The One Ring RPG regelbok
  • The One Ring RPG starter set
  • The One Ring Loremaster-skärm och Rivendell-kompendium
  • The One Ring tärningsset

2 Kommentarer on “Nya versionen av The One Ring har lanserats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait