Nya versionen av The One Ring kommer ut den 22 mars

För några dagar sedan meddelade Fria Ligan att den nya versionen av The One Ring kommer att släppas den 22 mars.

The One Ring-rollspelet är baserad på The Hobbit och The Lord of the Rings, J.R.R Tolkiens mest kända berättelser. Det var med dessa böcker som Tolkien introducerade läsarna till hans stolthet: världen Midgård, ett mytiskt land från ett fjärran förgånget.

Den första versionen av spelet kom ut 2011 och har hyllats som det hittills bästa försöket att få Midgård att komma till rollspelsborden. Nu har tiden kommit för rollspelet att gå in i en ny era och få ännu fler spelare att uppleva slutet av den tredje åldern.

Klicka här för att förbeställa rollspelet och få PDF-filen omedelbart.

Handling

Med The One Ring är det din tur att utforska Midgård. Du kommer att resa runt landet i jakt på ledtrådar om Skuggans återkomst och kommer att ha en chans att ta del av kampen mot fienden…

Året är 2965 i den tredje åldern och Skuggan håller på att återvända. Rykten om märkliga händelser utanför civilisationens gränser sprider sig snabbt och ibland når de individer som kan känna igen den mörka sanningen. Du är del av en grupp av äventyrare som söker äventyr. Rastlösa krigare, nyfikna akademiker och vandrare som alla är ivriga att söka efter det som förlorats eller utforska det som blivit bortglömt.

Tillsammans vandrar ni till Eriador. Det är här som Den enda ringen sover, ett frö från det förflutna som en dag kommer att leda världen till öppet krig mot den återvändande Skuggan. Fienden är i rörelse och röken har återigen börjat bolma från Domedagsberget i landet Mordor…

The One Ring innehåller:

The One Ring RPG regelbok

The One Ring RPG starter set

The One Ring Loremaster-skärm och Rivendell-kompendium

The One Ring tärningsset

///

Om du vill veta mer om The One Ring kan du klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait