Ny klass att spela i Trove

gamigo har precis meddelat att Voxel MMO-spelet Trove har fått en ny klass: Bard. Nu kan spelare använda musik för att hjälpa sina medspelare.

Bard-klassen

Som Bard använder du dans och musik för att åkalla krafter som kan hjälpa dina medspelare med deras försvar, attack eller HP. Dessutom kan de använda sin magiska sång för att skada fiender.

Spelare som är intresserade av att spela som bard kan få tag på klassen genom Chaos Crafter eller via en av de nya Bard Packs. Uppdateringen inkluderar också en ny byggsektor som heter Bardmancologist. Bardmancologist gör det möjligt att skapa allierade, riddjur, vingar och sprakande kostymer till Bard-klassen.

Med Barden finns det nu 17 olika klasser att välja mellan, bland annat den heroiska Vanguardian och den magiska Chloromancer. Troves växande mängd av klasser gör det möjligt för spelare att pröva på många olika typer av spelstilar. Dessutom är det inte en klass för en karaktär per spel: du kan välja att byta klass mitt i spelet om du vill, vilket är bra att veta om du först väljer en klass som du upptäcker senare att du inte gillar.

Nintendo Switch-versionen

Om du spelar Nintendo Switch-versionen av Trove kan du spela var du vill, när du vill. Denna mobilitet gör Nintendo Switch perfekt för Trove, eftersom det låter dig ta fram spelet i samma ögonblick som du har en kreativ tanke.

gamigo

gamigo är en av Europas och Nordamerikas ledande publiceringsföretag när det gäller online- och mobilspel. Företaget har över 30 onlinespel (MMO) tillhörande diverse olika genrer: FPS-shooters, fantasy RPG:s, bygg/strategispel och mobilspel är bara några få av dem. Företaget har funnits sedan 2000 och har under de senaste 20 åren köpt in spel från världens alla hörn.

///

Om du vill få reda på mer information om Trove kan du klicka här för att komma till spelets hemsida. Håll ögonen öppna för fler intressanta Trove-nyheter i framtiden!

1 Kommentar on “Ny klass att spela i Trove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait