ROCCAT släpper ny mus: Burst Pro Air

ROCCAT har precis släppt sin nya datormus, Burst Pro Air.

Burst Pro Air har samma ergonomiska, symmetriska form som ROCCAT skapade för den trådade Burst Pro: en design fokuserad på prestanda och komfort i intensiva förstapersonsskjutspel till PC. ROCCATs optiska sensor Owl-Eye levererar spårningshastighet på 19K DPI och 400 IPS, vilket ger makalös känslighet i varje musrörelse. Dessutom ger ROCCATs sanslöst snabba Titan Optical-brytare som ger responsiva klick med otroligt snabb aktivering för snabbhet och precision utan motstycke. ROCCATs Titan Optical-brytare är dubbelt så snabb som en mekanisk brytare och har dubbelt så hög tålighet, med 0,2 ms aktiveringshastighet med upp till 70 miljoner klick.

Trådlösa möss är ofta tyngre, men Burst Pro Air väger fjäderlätta 81 gram tack vare ROCCATs unika vatten- och dammavstötande Bionic Shell-design. Burst Pro Air har även fyra LED-zoner som lyser upp musens vaxkakeformade innanmäte. Spelare kan ansluta ROCCATs RGB-belysningsmotor AIMO för att synka med andra AIMO-kompatibla produkter och skapa RGB-belysning som flödar från den ena ROCCAT-enheten till den andra.

Burst Pro Airs trådlösa anslutning och batteriprestanda styrs av ROCCATs Stellar Wireless-teknik, som ständigt balanserar signalstyrka och batterianvändning för bästa möjliga prestanda. PC-spelare kan även välja mellan gaminganpassad trådlös låglatensanslutning på 2,4 Ghz eller en mer mångsidig trådlös Bluetooth 5.2-anslutning. Burst Pro Air ger upp till 100 timmars trådlös användning på en enda laddning så att du kan spela helt utan avbrott. Dessutom får man upp till fem timmars speltid på bara tio minuter med snabbladdning via USB-C.

När det är dags att ladda sin Burst Pro Air är den flexibla och fjäderlätta PhantomFlex-kabeln så nära helt ”trådlös” känsla man kan komma. De värmebehandlade PTFE-kuddarna ger musen ett ytterligare lyft. Tack vare värmebehandlingen är Burst Pro Air redo att leverera otroligt smidiga musrörelser från allra första stund.

Utöver alla andra funktioner som nämnts har Burst Pro Air även stöd för NVIDIA Reflex Analyzer. NVIDIA G-SYNC-skärmar med Reflex har världens första och enda analysverktyg för systemlatens som kan identifiera klick från gamingmöss och mäta tiden det tar för pixlarna att förändras på skärmen. När man använder ROCCATS Burst Pro Air-mus tillsammans med en NVIDIA G-SYNC-skärm med Reflex kan man mäta och förbättra systemlatens för alla tillbehör och systemet som helhet.

///

Om du vill veta mer om produkten kan du klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait