Fria Ligan har nu släppt ALIEN RPG-manualen Colonial Marines Operations Manual

Fria Ligan meddelade för några dagar sedan att Colonial Marines Operations Manual till ALIEN RPG äntligen har släppts. Colonial Marines Operations Manual är en 352-sidor tjock bok fylld av illustrationer som ger dig allt du behöver för att spela en hel kampanj som de ikoniska Colonial Marines från Alien-världen.

Handling

Kulor sliter igenom din pansarväst. Giftig rök tar andan från dina lungor. Kemiska attacker smälter din uniform och biovapen vänder dig ut-och-in. Det är ett levande helvete – men inget av det är värre än glimtarna av gnisslande metalltänder som terroriserar dig varje gång du stänger ögonlocken. Välkommen till kriget vid rymdens yttersta gräns, marinsoldat!

Du gick med i kåren för att du ville se stjärnorna. Du tror helhjärtat på koncept som plikt och ära. Du har fått vänner för livet här och har sett många av dem bli nermejade av ammunition. Ingen betalar dig för att ställa frågor, bara att följa order. Beskydda och ställ upp för invånarna och kolonierna i rymdens yttre kant – vad det än kostar.

Ladda ditt pulsgevär, marinsoldat. Du har ett jobb att sköta.

Vad boken består av

Historia och organisation: historien om hur The Colonial Marine Corps skapades

Att skapa marinsoldater: utökade regler för att skapa alla olika typer av soldater

Vapen och fordon: ett omfattande, illustrerat kapitel med helt ny utrustning

Gränsrymdens fraktioner: krafterna som står bakom alla konflikter i kriget och deras mörka agendan

Uppdrag till marinsoldaterna: fem uppdrag till dina marinsoldater som du kan spela i vilken ordning du vill

Slutspelet: den slutliga konflikten

Du kan köpa boken på alien-rpg.com eller på Fria Ligans webbshop.

Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen (som är baserat på Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn), Ur varselklotet (vinnare av fem ENnie Awards 2017), Flodskörden (baserade på Simon Stålenhags hyllade konstböcker med samma namn), Svärdets sång (vinnare av fyra ENnie Awards 2019), Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

2 Kommentarer on “Fria Ligan har nu släppt ALIEN RPG-manualen Colonial Marines Operations Manual

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait