Microids Indie släpper Murder Mystery Machine

Microids Indie har precis släppt sitt nya spel, Murder Mystery Machine, och meddelar att spelet kommer att vara tillgänglig på PC (Steam), Xbox One-konsoler, PlayStation 4 och Nintendo Switch.

Handling

I Murder Mystery Machine får du skifta bekantskap med D.C.A, The District Crime Agency. Ditt uppdrag är att hjälpa två detektiver, Cassandra Clarke, den nya rekryten, och Nate Huston, den tuffa detektiven, att lösa fall som ingen annan vill ta itu med. Allt börjar när politikern Frank Daniels blir funnen död i vad som ser ut att vara ett rån. Våra två hjältar kommer snart att inse att de har blivit indragna i en rad komplicerade fall som verkar vara kopplade till varandra.

Du kommer att undersöka flera brottsscener som utmanar ditt analytiska tänkande och slutledningsförmåga. Samla ledtrådar, hitta bevis och fråga ut misstänkta tills du kan avslöja sanningen.

Spelet innehåller:

En handling skriven av proffs – Murder Mystery Machines handling är skriven av professionella film/TV-manusförfattare för att försäkra att spelet fångar spelarens intresse från början till slut.

Intagande spelelement – Deducera, lös problem, anklaga misstänkta. Varje bit av bevis du hittar kommer att läggas på din detektivarbetsplats. Där måste du använda din slutledningsförmåga för att återskapa din egen version av händelserna och på sätt koppla ihop ett komplicerat nät av misstänkta, motiv och ledtrådar för att få reda på sanningen.

Detaljerade & varierade miljöer att utforska – Ta en närmare titt på brottsplatser där du kan rotera, zooma in och utforska. Varje brottsplats blir som en vacker diorama!

En modern noir art stil – Upplev en modern värld i noir art stil! De mörka scenerna är upplysta i neonfärger och de atmosfäriska scenerna förhöjer spelets känsla av mystik.

Microids Indie

Murder Mystery Machine är Microids Indies tredje-serie efter Fallback (2019) och Kingdom Majestic (2020). Microids Indies huvudfokus är att ge stöd åt indie-studior och -utvecklare att få sina spel att komma på marknaden.

1 Kommentar on “Microids Indie släpper Murder Mystery Machine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait