D&D Beyond har årsparty på Twitch under hela veckan

D&D Beyonds årsparty började nu i måndags och kommer att hålla på under hela veckan. Årspartyt håller hus på Twitch och ni är alla välkomna att droppa in. Förutom partyt på Twitch har D&D Beyond även en rea där de erbjuder 20% rabatt på sina varor.

Här är hela veckans schema

Måndag den 16 augusti

21:00 – Dev Q&A: Where We’ve Been, Where We’re Headed. Träffa D&D Beyond-teamet och ta en titt på deras bakgrund och vad de kommer göra härnest.

23:00 – D&D Beyond Reunion Game! med Amy Dallen (DM), Adam Bradford, Michael Galvis, Joe Starr, Jen Kretchmer, B. Dave Walters, Mellie Doucette. Gamla och nya äventyrare går samman för att utföra ett uppdrag!

Tisdag den 17 augusti

23:00 – A Familiar’s Quandary med Michael Galvis (DM), Aabria Ivengar, Satine Phoenix, Amy Dallen, Emma Fyffe, Taliesin Jaffe. När en trollformel slår fel är det upp till en flock av familjärer att rädda situationen!

Onsdag den 18 augusti

21:00 – Dev Q&A: Digital Dice and Character Sheets. Ta en titt på bakom kulisserna till de digitala tärningarna, en guidad tur över det allra bästa karaktärshäftet och ännu mer om vad som väntar i framtiden!

23:00 – Squishiest Heroes med Mellie Doucette, Noura Ibrahim, Dael Kingsmill, Jasmine Bhullar och Brian Gray. Här måste spelarna ha flera backup-karaktär för att kunna klara av det här dödliga äventyret för Level 1-karaktärer.

Torsdag den 19 augusti

23:00 – Whose Quest Is It, Anyway? med Joe Starr (DM), Danielle Radford, Amy Vorpahl, Cucumber, Teri Gamble, Gina DeVivo och Todd Stashwick. Inga anteckningar, noll förberedelsetid, ovalda karaktärer: njut av kaoset.

Fredag den 20 augusti

21:00 – Dev Q&A: Find Your D&D Community. Här går D&D igenom hur veckan har gått och säger några ord från sina välgörenhetspartners. Dessutom får ni lära er hur ni kan skapa era egna D&D grupper!

23:00 – Finale Game: Infernal Goose Chase med Tanya DePass (DM), Michelle Nguyen Bradley, Saige Ryan, DeAngelo Murillo, Omega Jones och Sam de Leve. Ett klassiskt D&D-äventyr som avslut på veckan.

///

Ha det så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait