Fria Ligan släpper ALIEN-rollspelet på Foundry

Fria Ligan har precis släppt deras ALIEN-rollspel på VR-rollspelssidan Foundry.com. Starter-setet, huvudregelboken och Destroyer of Worlds-scenariot är nu alla tillgängliga att spelas på Foundry och kan köpas på Fria Ligans hemsida. Du kan välja att köpa dem tillsammans eller var för sig, samt om du vill ha digitala eller printade produkter. Glöm dessutom inte att du behöver en Foundry-licens för att kunna använda VTT-modulerna.

Handling

Rymden är gigantisk, becksvart och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till nyfödda monster. Det är ett hårt och oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ha någon betydelse alls.

Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen (som är baserat av Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn), Ur varselklotet (vinnare av fen ENnie Awards 2017), Flodskörden (baserade på Simon Stålenhags hyllade konstböcker med samma namn), Svärdets sång (vinnare av fyra ENnie Awards 2019), Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

Om du vill veta mer om Fria Ligan och deras produkter är det bara att klicka här för att komma till deras hemsida.

1 Kommentar on “Fria Ligan släpper ALIEN-rollspelet på Foundry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait