Curse of the Dead Gods är nu tillgänglig på PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC

Efter en succéfylld testkörning på Steams Early Access är nu Curse of the Dead Gods tillgänglig på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC. Tack vare all feedback från Early Access-spelarna är den nya versionen full av nytt spelinnehåll och spelare kan se fram emot många timmars nöje.

Under en begränsad tid kommer Curse of the Dead Gods att vara 10% billigare att köpa, så om du tycker att konceptet verkar intressant är det här en bra tidpunkt att köpa spelet. Som grädde på moset är även spelets soundtrack tillgänglig att köpa på Steam och Epic Games Store. Du kan välja att enbart köpa musiken eller köpa den tillsammans med spelet med en extra rabatt.

Klicka här om du är intresserad av att köpa spelet.

Handling

Din sökan efter rikedom, evigt liv och gudomlig makt har lett dig till portarna till detta fördömda tempel. Ett tempel bestående av en gigantisk labyrint som är infesterat med monster och dödliga fällor. Ett tempel som hyser Döden själv.

Girighet kommer onekligen att leda dig till fördärvet, men döden är inte slutet. Återvänd till livet om och om igen och gå djupare in i templet för att besegra de mörka gudarna som ruvar i skuggorna. Överlev de dödliga fällorna och använd dem mot dina fiender.

Samla på Reliker och mäktiga vapen som kommer att göra dig oslagbar. Men tänk på att varje sekund kommer girigheten att fresta dig att gå djupare och djupare ner i templet. Ju fler gånger du dör, desto fler förfärliga förbannelser kommer att drabba dig.

Varje död tar tillbaka dig till templets portar. Väl där måste du offra ditt blod och din själ för att få fortsätta leva. Det finns bara ett sätt att fly från den eviga plågan: slåss mot dödsgudarna tills du står öga mot öga med Döden för att få slut på förbannelsen.

///

Håll ögonen öppna för framtida nyheter!

4 Kommentarer on “Curse of the Dead Gods är nu tillgänglig på PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait