AMC Games presenterar: The Magnificent Trufflepigs

För några dagar sedan presenterade AMC Games sitt kommande spel The Magnificent Trufflepigs. I det här spelet använder du din metalldetektor för att hitta nergrävda saker och på så sätt få historien att gå framåt. Spelet kommer att vara tillgängligt på PC och Nintendo Switch och kommer ut tidigt den här sommaren.

Handling

I The Magnificent Trufflepigs spelar du rollen som Adam (Arthur Darvill (Doctor Who (2010-2012)), en skarpsinnad men medlidsam man som återvänder till sin gamla hemby, Stanning. Där möter han Beth (Luci Fish (Another Eden: The Cat Beyond Time and Space (2019)), en kvinna som gjort det till sitt uppdrag att gräva upp en lokal skatt. För länge sedan hittade hon ett örhänge när hon letade metall på en gård, och nu försöker hon få tillbaka spänningen från sin barndom genom att hitta örhängets andra hälft. Men allt är inte som det verkar och du måste välja hur Adam ska reagera när sprickor börjar leta sig in i Beths romantiska fantasi.

Använd metalldetektorn!

Utforska en fridfull engelsk gård i lugn och ro

Hitta ’skatter’ (mest skräp) med din metalldetektor

Gräv upp dem med dina spadar

Visa foton av vad du hittat för Beth

Bygg upp din relation med Beth!

Prata med Beth genom walkie-talkien och meddelanden på mobilen. Ta reda på sanningen bakom ett mysterium genom dialogval som hjälper dig att a) lära dig mer om Beths drömmar och rädslor, och b) leda konversationen så att du kan få reda på sanningen.

AMC Games och AMC

The Magnificent Trufflepigs är AMC Games andra spel. Deras allra första spel var Airplane Mode (2020), en flygpassagerar-simulator som gav spelarna en verklighetstrogen upplevelse som dessutom kunde spelas om och om igen på grund av de slumpmässiga speleventen.

Deras spelföretag må vara ungt, men AMC har en lång historia inom underhållningsmedia. De står bakom kända TV-serier som Mad Men (2008), Breaking Bad (2008-2013), Better Call Saul (2015-2021) och The Walking Dead (2010-). Spelare som gillar de här TV-serierna kommer säkert att gilla historien som The Magnificent Trufflepigs har att berätta.

///

Klicka här för att komma till spelets Steam-sida. Håll ögonen öppna för mer nyheter om The Magnificent Trufflepigs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait