ROCCATS nya Kone Pro PC-gamingmus är nu tillgänglig i Sverige

ROCCAT avslöjade att Kone Pro och Kone Pro Air nu säljs hos utvalda återförsäljare i Sverige och på ROCCAT:s hemsida. Den helt nya Kone Pro-musen är ROCCATs supersnabba Titan Optical-brytare som registrerar musklick upp till 100 gånger snabbare än vanliga gamingmusar, utan att kompromissa med den unika Kone-känslan. I över tio år har ROCCAT testat olika handstorlekar, grepptyper och ergonomiska lösningar för att få Kone Pro att kännas perfekt i spelarnas händer.

”Kone Pro-musen är vår mest förbeställda produkt sedan ROCCAT lanserade den ursprungliga Kone på Gamescom i Leipzig, Tyskland år 2007”, säger René Korte, ROCCAT:s grundare och General Manager för PC-tillbehör hos Turtle Beach.

Kone Pro-mössen är tillgängliga i färgerna Arctic White och Ash Black. Den trådbundna Kone Pro säljs till ett cirkapris på 879 SEK, och den trådlösa Kone Pro Air säljs till ett cirkapris på 1 399 SEK.

Mössens främsta egenskaper

-Vidareutveckling av den nya formen som är en perfekt balans mellan vad PC-spelare gillade med Kone AIMO och prestandan från Kone Pure.

-Titan Optical-brytare med högkvalitativ klickkänsla, upp till 100 gånger snabbare svarstid än mekaniska brytare och lång livstid.

-Titan Wheel Pro – ett nytt aluminiumhjul med tillfredsställande skroll- och klickkänsla, som ger spelare oslagbar hastighet och premiumkänsla.

-Värmebehandlade glidkuddar i ren PTFE ger smidiga rörelser och minimal friktion.

-Bionic Shell-design ger låg vikt och hög precision tack vare vaxkakestrukturen.

-Kone Pro och Kone Pro Air väger 66 respektive 75 gram och är bland de lättaste spelmössen på marknaden.

-Optisk Owl-Eye-sensor på 19 000 dpi för hög prestanda och exakt återspegling mellan musrörelser och rörelser i spelet.

-PhantomFlex-kabel i Kone Pro ger obegränsad rörelsefrihet.

-Kone Pro Airansluts trådlöst via Bluetooth eller en trådlös sändare.

-Snabbladdning med Kone Pro Air, som ger fem timmars speltid med endast tio minuters laddning, medan Stellar Wireless ger mer än 100 timmars speltid efter en fullständig laddning.

Levande AIMO-belysning som synkroniseras med andra AIMO-kompatibla produkter, har stöd för 16,8 miljoner färger och kan anslutas till andra ROCCAT-enheter för optimal kontroll av belysning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait