Ny uppdatering på Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods, ett roguelite-spel från Passtech Games och Focus Home Interactive som för tillfället ligger på Early Access, har fått en ny uppdatering: nivån Serpent’s Catacombs. Nya fiender, dödliga fällor, giftmoln och nya Champions som är beredda att göra allt för att ta död på dig.

Passtech Games hoppas att ha ett nära samarbete med fansen under Early Access-perioden. Genom att lyssna på feedback från spelarna kan de få en bra överblick på vad de kan förbättra och lägga till spelet.

Om du vill veta mer kan du titta på deras trailer.

Om spelet

Din sökan efter rikedom, evigt liv och gudomlig makt har lett dig till portarna till detta fördömda tempel. Ett tempel bestående av en gigantisk labyrint som är infesterat med monster och dödliga fällor. Ett tempel som hyser Döden själv.

Girighet kommer onekerligen att leda dig till fördärvet, men döden är inte slutet. Återvänd till livet om och om igen och gå djupare in i templet för att besegra de mörka gudarna som ruvar i skuggorna. Överlev de dödliga fällorna och använd dem mot dina fiender.

Samla på Reliker och mäktiga vapen som kommer att göra dig oslagbar. Men tänk på att varje sekund kommer girigheten att fresta dig att gå djupare och djupare ner i templet. Ju fler gånger du dör, desto fler förfärliga förbannelser kommer att drabba dig.

Varje död tar tillbaka dig till templets portar. Väl där måste du offra ditt blod och din själ för att få fortsätta leva. Det finns bara ett sätt att fly från den eviga plågan: slåss mot dödsgudarna tills du står öga mot öga med Döden för att få slut på förbannelsen.

///

Curse of the Dead Gods är för tillfället bara tillgängligt till PC. Snart kommer det dock att släppas på Xbox One och PlayStation 4. Om du är intresserad av att recensera spelet ska du fylla i den här formen. Har du ytterligare frågor, skicka dem till juliec@focus-home.com.

1 Kommentar on “Ny uppdatering på Curse of the Dead Gods

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait