Halloween på Fria Ligan!

Det är snart Halloween, vilket betyder att det är dags för skräck! På Fria Ligan kommer det snart nya rollspel och expansioner fyllda med monster, spöken och mördare som kan ge dina spelare kalla kårar innan de slits i stycken! För er som är nybörjare inom skräckgenren finns det även startersets så att du till Halloween kan spela ditt allra första skräckrollspel.

The Walking Dead Universe RPG

Precis som i TV-serien och TV-spelen handlar inte The Walking Dead Universe Roleplaying Game om hur många zombies man kan döda eller hur många olika typer av kreativa vapen man kan skapa. I grunden har detta universumet alltid handlat om mänsklighetens verkliga ansikte och hur folk förändras, till det bättre eller sämre, i en apokalyptisk värld. Nu är det dags för rollspelare att göra de hårda val som karaktärerna på skärmen har fått göra i över ett decennium. Kommer du att fortsätta vara den du var innan världen gick under eller kommer du att behöva döda din mänsklighet för att hålla dig själv och de du älskar vid liv?

The Lord of the Rings Roleplaying 5E

Året är 2965 i den tredje åldern och Skuggan håller på att återvända. Rykten om märkliga händelser utanför civilisationens gränser sprider sig snabbt och ibland når de individer som kan känna igen den mörka sanningen. Du är del av en grupp av äventyrare som söker efter sitt nästa äventyr. Rastlösa krigare, nyfikna akademiker och vandrare – alla ivriga att söka efter det som förlorats eller utforska det som blivit bortglömt av resten av världen.

Tillsammans vandrar ni till Eriador. Det är här som Den enda ringen sover, ett frö från det förflutna som en dag kommer att leda världen till öppet krig mot den återvändande Skuggan. Fienden är i rörelse och röken har återigen börjat bolma från Domedagsberget i landet Mordor…

Symbaroum – Davokar Awakens

Mörkret som i århundraden har varit fjättrat av skogens rötter bryter sig loss och sprider sig åt alla håll. De levande ställs inför en till synes hopplös kamp mot en aldrig sinande flod av skoningslösa fiender. Men är allt hopp förlorat?

///

Ovanstående exempel är bara en smula av allt Fria Ligan har att erbjuda inom skräckgenren! Gå till Fria Ligans hemsida för mer information! Ha en bra Halloween!

1 Kommentar on “Halloween på Fria Ligan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait