Moria – Through the Doors of Durin får en Late Pledge

Fria Ligans Kickstarter för The One Ring: Moria – Through the Doors of Durin var en stor succé. För er som inte hade möjlighet att stödja projektet finns det nu möjlighet att göra en Late Pledge på Fria Ligans hemsida. Genom att göra en Late Pledge kommer du att få tillgång till allt som erbjöds i Kickstartern: bland annat kommer du att få direkt tillgång till antingen Moria – Through the Doors of Durin eller expansionens 5E-version, Moria – Shadow of Khazad-dûm 5E.

Handling

Under lång tid var staden Dwarrowdelfs säte för dvärgkungarna, som var rika på både guld och mithril. Men för tusen år sedan kravlade en balrog upp från Morias djup och drev bort dvärgarna från deras salar. Staden föll i mörker och blev en hemvist för både orcher och troll. Hundratals år senare omkom dock otaliga orcher i Slaget mellan de fem arméerna. Kanske ligger Durins salar tomma än en gång. Kanske finns det högar med skatter som väntar på att bli upphittade. Kanske glimmar mithril fortfarande i gruvorna under Caradhras. Ta steget ner i de mörka gruvorna och se för er själva!

The One Ring: Moria – Through the Doors of Durin innehåller:

  • At the Gates, The Trumpets Ring, som innehåller information om rivaler och allierade i jakten på Morias skatter, och en sammanfattning av dvärgstadens historia från dess grundande till dess fall.
  • Journeys in the Dark, som innehåller reseregler anpassade för underjordisk utforskning, Moria-specifika åtaganden och råd om hur man håller kampanjer som utspelar sig i staden.
  • Fell Foes, som listar orcherna och andra fiender som kan lever i staden och regler för att riskera ett möte med balrogen som drev bort dvärgkonungarna.
  • Dvärgarnas herrgårdar, den största delen av boken, som beskriver landmärken och faror i de olika regionerna i Moria.

///

Om du är intresserad av att göra en Late Pledge till The One Ring: Moria – Through the Doors of Durin kan du klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait