Tales From the Lone-Lands, Tales From Eriador och Ruins of Eriador släpps den 14 november

Fria Ligan har precis meddelat att Tales From the Lone-Lands, den nya expansionen till The One Ring, kommer att släppas den 14 november. Dessutom kommer även Tales From Eriador, The Lord of the Rings Roleplaying 5E-versionen av Tales From the Lone-Lands, och Ruins of Eriador, 5E-versionen av den tidigare The One Ring-expansionen Ruins of the Lost Realm, att släppas under samma dag. Med andra ord kommer det att vara en bra dag för Sagan om ringen-fans!

Om Tales From the Lone-Lands och Tales From Eriador

”Nu hade de vandrat långt in i The Lone Lands. Inget folk, inga gästgiverier, och vägarna blev allt sämre ju längre in i landet de gick. Framför dem låg mörka kullar, täckta av döende träd. På några av dem fanns fortfarande gamla slott omringade av en aura av lömskhet, precis som om de hade byggts av onda människor.”

Äventyrskompendiet Tales From the Lone-Lands och dess 5E-anpassning Tales From Eriador innehåller:

  • A Troll-Hole, If Ever There Was One och Kings of Little Kingdoms, som är relativt fristående äventyr, men som fortfarande antyder om den växande faran i Mordor.
  • Messing About In Boats, där spelarna får träffa en av Brödraskapets medlemmar på ett väldigt oväntat sätt!
  • Not To Strike Without Need och Wonder of the Northern World, som följer den långsamma infiltrationen av fiendens spioner.
  • The Quest of Amon Guruthos, där hjältarna får utmaningen att bekämpa en uråldrig ondska.

Om Ruins of the Lost Realm och Ruins of Eriador

Utgivningarna Ruins of the Lost Realm och dess 5E-anpassning Ruins of Eriador innehåller:

  • Chapter 1: Fog Over Eriador, som ger en beskrivning av de regioner som en gång var en del av kungariket Arnor, med fokus på staden Tharbed.
  • Chapter 2: A Gathering Storm, some förser spelledaren med en uppsättning narrativa element som syftar till att bygga en möjlig framtid för landet Eriador som helhet, inklusive beskrivningar av hot karaktärerna kan möta på vägen, spelledarkaraktärer och deras agendor.
  • Chapter 3: Landmarks, som lägger till tolv intressanta platser i stil med de som presenteras i huvudboken. Dessa platser är både ”historiska” platser som nämns i Sagan om ringen-böckerna eller Hobbiten och platser som har skapats specifikt för spelet.

///

Om du är intresserad av någon av böckerna kan du redan nu förbeställa dem på Fria Ligans webbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait