Nu kan du förbeställa Symbaroum: Davokar Awakens

Fria Ligan har precis gjort det möjligt att förbeställa Symbaroum-expansionen Davokar Awakens. Förbeställningen ger omedelbart tillgång till en fullständig PDF-version av expansionen, långt innan boken kommer ut i butikerna i slutet av 2023. Förbeställningen inkluderar även en exklusiv digital konstbok med konstverk av Gustaf Ekelund och Martin Grip.

Under förbeställningen kommer också ett Foundry VTT-paket att finnas tillgänglig. I detta paket finns moduler av alla sex delarna av Chronicle of the Throne of Thorns. De första fem delarna är redo att spelas medan den sjätte och sista delen kommer att uppdateras till en helt spelbar version innan den officiella utsläppsdagen.

Handling

Mörkret som i århundraden har varit fjättrat av skogens rötter bryter sig loss och sprider sig åt alla håll. De levande ställs inför en till synes hopplös kamp mot en aldrig sinande flod av skoningslösa fiender. Men är allt hopp förlorat?

Symbaroum: Davokar Awakens är den sjätte delen av den episka kampanjen Chronicles of the Throne of Thorns. Alla delarna kan väljas att spelas som fristående äventyr eller som en massiv kampanj, eftersom de alla är del av samma episka saga.

Davokar Awakens innehåller:

  • Äventyret Davokar Awakens, där spelarna får en chans att påverka kampen om Törntronen och därmed spelvärldens framtid.
  • Kartor och beskrivningar av ett dussin äventyrsplatser fulla av tuffa utmaningar, intressanta karaktärer, mystiska skatter och historiska artefakter.
  • Riktlinjer för resor i det uppvaknande Davokar, kompletterat med nya evangemangstabeller och över ett dussin färdiggjorda scener som spelledaren kan introducera var hen tycker det passar bäst.
  • Ett kapitel om kampen mot mörkret med beskrivningar av både försvarande och attackerande enheter.
  • Nya skattbord, nya artefakter och en anpassad lista över missöden som kan drabba oinformerade eller dåligt förberedda äventyrare.

Observera att expansionen kräver att du åtminstone har tillgång till Symbaroum Core Rulebook och att det är bäst att också ha Advanced Player’s Guide, Game Master’s Guide och Monster Codex för att få det mesta ut ur expansionen.

///

Om du är intresserad av att förbeställa Symbaroum: Davokar Awakens är det bara att klicka här för att komma till Fria Ligans webbutik.

1 Kommentar on “Nu kan du förbeställa Symbaroum: Davokar Awakens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait