Fria Ligans The Lord of the Rings Roleplaying är ute nu

Fria Ligan har äntligen släppt 5E-anpassningen till deras prisbelönta andra upplaga av The One Ring RPG. Kärnkompendiet, The Lord of the Rings Roleplaying, släpps tillsammans med Shire Adventures-källboken och en spelledarskärm.

The Lord of the Rings Roleplaying är en vackert designad och illustrerad inbunden volum på 236 sidor som innehåller vad spelare behöver för att skapa 5E-äventyr i Midgårds fantastiska värld. Den innehåller sex originella kulturer från landet Eriador, sex nya klasser, en mängd skrämmande fiender och omfattande regler för resor, råd, artefakter och Midgårds subtila magi.

Shire Adventures är en inbunden volum på 104-sidor som beskriver Fylket i detalj, och har dessutom fem korta äventyr och sju färdiga karaktärer, bland annat några berömda Bagginsar, Tookar och Vinbockar! Innehållet i Shire Adventures är anpassat från startsetet för The One Ring RPG.

Spelledarskärmen har ett kompendium om Vattnadal, en karta över dalen och en plan över själva huset på spelledarens sida.

Om The One Ring

Med The One Ring är det din tur att utforska Midgård. Du kommer att resa runt landet i jakt på ledtrådar om Skuggans återkomst och kommer att ha en chans att ta del av kampen mot fienden…

Året är 2965 i den tredje åldern och Skuggan håller på att återvända. Rykten om märkliga händelser utanför civilisationens gränser sprider sig snabbt och ibland når de individer som kan känna igen den mörka sanningen. Du är del av en grupp av äventyrare som söker efter sitt nästa äventyr. Rastlösa krigare, nyfikna akademiker och vandrare – alla ivriga att söka efter det som förlorats eller utforska det som blivit bortglömt av resten av världen.

Tillsammans vandrar ni till Eriador. Det är här som Den enda ringen sover, ett frö från det förflutna som en dag kommer att leda världen till öppet krig mot den återvändande Skuggan. Fienden är i rörelse och röken har återigen börjat bolma från Domedagsberget i landet Mordor…

///

Om du är intresserad kan du beställa rollspelet på dess officiella hemsida!

1 Kommentar on “Fria Ligans The Lord of the Rings Roleplaying är ute nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait