Blade Prince Academy ligger ute på Kickstarter

Blade Prince Academy är ett animéinspirerat Tactical RPG med ett unikt stridssystem som lägger stor vikt på timing och kombinationer. Spelet finns just nu ute på Kickstarter.

Ta kontroll över en grupp av elittränade magiska lönnmördare – så kallade Blade Princes – i staden Abjectalia. Som en av studenterna vid Blade Princess Academy är det din uppgift att skydda staden från alla olika typer av hot, både inifrån och utifrån. Lös mysterierna som gömmer sig i staden och slåss mot gäng, kulter och monster som gör allt för att få staden att falla i kaos.

Blade Prince Academy har redan en demo utlagt på Steam. Testa spelet för att se om det är någonting för dig.

Vad kan du uppleva i Blade Prince Academy?

Unika karaktärer: Samla ihop en grupp av olika hjältar som var och en har sina egna unika styrkor, svagheter och historier.

Talangträd: Hantera uppgraderingar och lås upp färdigheter för att göra din Prins bättre. Ju mer erfarenhet du får, desto fler trollformler kommer du att kunna använda.

Pakter: Hjältarna kan gå in i magiska pakter som ger dem både positiva och negativa effekter. Systemet låter hjältarna utvecklas till karaktärer med djup.

Pausa mitt i striden: Du har möjligheten att pausa mitt i striden för att planera din strategi för hur du ska hantera din grupp. Maximera skadan på dina fiender genom att kombinera attacker och färdigheter med de rätta effekterna för att skapa mäktiga kombinationer.

Relationer: Valen du gör under din resa kommer att ha en effekt på de andra hjältarna och hur de känner för varandra. Detta kommer i sin tur ha en effekt på deras story och vilken strategi som är bäst att använda i strid.

///

Blade Prince Academy kommer att ligga uppe i över 40 dagar till. Du har därför god tid på dig att läsa mer om projektet på deras Kickstarter för att se om detta spel är någonting att investera i!

1 Kommentar on “Blade Prince Academy ligger ute på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait