Anarchy: Trust No One ute på Kickstarter

Brädspelet Anarchy: Trust No One ligger just nu ute på Kickstarter och kommer endast vara upp lite över tio dagar till.

Story

Du har blivit utvald till att bli del av ett kungarikes råd. Du och dina medarbetare kommer att arbeta tillsammans för att hantera kungarikets resurser genom att rösta om beslut, hantera katastrofer osv. Men glöm inte att alla i rådet har sina egna agendor. Använd ditt inflytande för att forma kungadömet efter din vision. Och glöm inte…

Lita inte på någon.

Hur man spelar

Spelarna styr ett kungarike genom att hantera de fyra resurserna i spelet: guld, magi, riddare och kultur. Alla spelarna har sina egna agendor och alla försöker styra landet på det sätt som gynnar dem mest, vilket leder till hemliga möten, sköra allianser och mord.

Varje runda bestämmer spelarna vilket Eventkort de ska spela och röstar om hur Eventet kommer att löpa ut. Röstningen har en effekt på vilka resurser som ska användas för att hantera Eventet. Om någon av landets resurser kommer ner på noll så vinner anarkisterna, och om rådet lyckas luska ut vilka som är anarkister och avrättar dem innan landet faller i anarki. I vissa fall kan ”vanliga” rådmedlemmar vinna tillsammans med anarkisterna, beroende vilken agenda spelaren har.

De fem rollerna

Economist

Är redo att göra allt för att skydda sina investeringar. Det ryktas att han står i skuld till både vänligt och fientligt inställda grannländer.

Sorceror

Har studerat magi med landets mest framgångsrika magiker. Vissa säger att det inte finns en gräns för hennes törst för kunskap.

General

Hon är en legendarisk figur som vars brutalitet och strategiska kunskap slår skräck i kungarikets fiender. Hon skulle göra vad som helst för att skydda sitt land.

Cosmopolitan

Hen är en person som njuter av musik, konst och vin. Hen är älskad av folket och är känd för att vandra runt och prata med de fattigare invånarna. Det finns dock rykten som säger att hen håller fester på kungarikets bekostnad.

Anarchist

Trots att han var en tjänares son har han klättrat upp till toppen. Nu har han blivit en del av rådet, men anser att de andra inte är ute efter landets bästa. Det är dags för förändring.

///

Om du är intresserad av Anarchy: Trust No One kan du hitta mer information på deras Kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait