The Pathfinder: Abomination Vaults finns ute på Kickstarter

Pathfinder: Abomination Vaults finns nu ute på Kickstarter. Spelet är ett klassiskt co-op hack ’n slash baserat på Pathfinder-äventyret med samma namn.

Handling

För 500 år sedan, när Belcorra Haruvex bara var ett barn, förvisades hon och hela hennes familj från staden Absalom efter att det uppdagades att familjen hade använt blodoffer för att få tillgång till sin magi och rikedomar. Upplevelsen gjorde att Belcorra fick ett djupt hat mot Absalom.

När hon växt upp till en ung kvinna återvände Belcorra till Isle of Kortos och byggde Gauntlight Keep. Där gjorde hon planer för att slå tillbaka mot Absalom. Dessa planer blev dock stoppade av en grupp hjältar som kallades sig själva för Roseguard. De lyckades besegra henne, men av dem dog i striden. Till minne av deras fallna vän byggde de andra hjältarna en by i närheten som fick hans namn: Otari. Efter hundratals år har Gauntlight Keep förfallit till en ruin… det är åtminstone vad alla trodde.

I grottorna under Gauntlight Keep har Belcorra långsamt samlat ihop en armé av kultister och monster. Dessa varelser har legat på lur under borgen i väntan på en signal från deras drottning. Efter 500 års väntan är Belcorra äntligen redo.

Det är här ni kommer in. Det är nu upp till er spelare ta er till de djupaste delarna av Gauntlight Keep, allt medan ni slår er fram genom horder av attackerande monster, för att till slut nå den Belcorra och sätta stopp för hennes onda planer en gång för alla.

Om The Pathfinder: Abomination Vaults

Utforska det snåriga grottsystemet under Gauntlight Keep. Spelet är uppdelat i kapitel och i varje kapitel reser spelarna genom en biom, var och en med sina egna monster och hinder för spelarna att hantera.

Det finns fyra hjältar att välja mellan: Amiri the Barbarian, Harsk the Ranger, Kyra the Cleric och Ezren the Wizard. The Pathfinder: Abomination Vaults kommer att ge spelarna ett arsenal av mäktiga krafter som de kan använda strategiskt för att påverka deras omgivning: Amiri, till exempel, kan bland annat utföra Jumping Strikes, Spinning Attacks och Cleaving Swings. Pröva alla karaktärerna för att se vems förmågor du gillar bäst.

///

Om du vill veta mer kan du klicka här för att komma till spelets Kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait